Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μια ροδίτισσα θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ!

Μια ροδίτισσα θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ!

0
Dodekanisos

Από τον Σταυρό Καλυθιών στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για την Φένια Μάκρα η οποία θα κυνηγήσει το όνειρο της στη Θεσσαλονίκη μετά τη σύναψη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Φένια Μάκρα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Γεννημένη στις 02/01/2005 στην Ρόδο, η Φένια Μάκρα αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει ύψος 162cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Η πρώτη της επαφή με το ποδόσφαιρο έγινε στα 9 της χρόνια, όταν και εντάχθηκε στις ακαδημίες αρρένων του Α.Σ. “Διγενής” Κοσκινού. Έπειτα ακολούθησαν πολλές ακαδημίες αγοριών στο νησί της Ρόδου, όπου η Φένια έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα. Σε ηλικία 13 ετών πήγε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ομάδα γυναικών. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Σταυρό Καλυθιών Ρόδου, για τον οποίο μιλάει με κολακευτικά σχόλια, έχοντας απολαύσει την παρουσία της στην ομάδα.

Το 2019 κλήθηκε στο καμπ προεπιλογής της Εθνικής Κορασίδων, το οποίο έλαβε χώρα στο Καρπενήσι, ενώ αναμένεται να είναι στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής Κ17.
Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Φένια Μάκρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από έναν χρόνο αποχωρώ από τον Σταυρό Καλυθίων, η ομάδα αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω διότι συνάντησα ανθρώπους που έχουν πολλή αγάπη μέσα τους και την μοιράζουν απλόχερα σε όλες τις παίκτριες χωρίς εξαίρεση. Θέλω να ευχαριστήσω την κα. Βέρα Κιόττου και τον προπονητή, Νίκο Περπερίδη, για την αγάπη και την στήριξη που δείξανε σε μένα και τις συμπαίκτριές μου.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το δώσω στον προσωπικό μου προπονητή κ. Χρήστο Βελή, ο οποίος είναι από τους πρώτους ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και με έκανε να ανέβω ένα σκαλοπάτι παραπάνω και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την γυμνάστρια και φίλη μου Μαριέττα Φιλιππάκου για όλη την βοήθεια που μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που στηρίζουν κάθε μου απόφαση.

Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη μου τιμή που κατάφερα να γίνω μέλος της οικογένεια της μεγαλύτερης ομάδας γυναικών της Ελλάδος, του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη για να αποδείξω στους υπεύθυνους της ομάδας πως δεν κάνανε λάθος που με επέλεξαν. Θα βοηθήσω την νέα μου ομάδα και θα δώσω το 101% του εαυτού μου για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι η ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της στο Champions League και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην διοργάνωση όπως όλες θέλουμε!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments