Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ “Μια ονειρική σεζόν για το beach volley της Ρόδου θα ολοκληρωθεί με...

“Μια ονειρική σεζόν για το beach volley της Ρόδου θα ολοκληρωθεί με ένα επιτυχημένο τουρνουά”

0
Dodekanisos

Ένας από τους σημαντικούς εργάτες του βόλεϊ στα Δωδεκάνησα εδώ και πολλά χρόνια είναι ο προπονητής Νίκος Τσιντομηνάς, ο οποίος έχει βάλει το δικό του λιθαράκι για την ανάπτυξη του αθλήματος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο 1ο τουρνουά beach volley που διοργανώνει η εταιρεία «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου».

Με δεδομένη τη συνεχή άνοδο του beach volley στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, τα τοπικά αθλητικά σωματεία που το καλλιεργούν συστηματικά μαζί με την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης προσπαθούν συνεχώς για ακόμη μεγαλύτερη προβολή και διάδοση του αθλήματος. Στην προσπάθειά αυτή, έχοντας την αρωγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθούν να προσελκύσουν επιχειρήσεις σαν χορηγούς.

Στην περίπτωση μας, έγινε κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα. Ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου ήταν αυτός που πρότεινε στην Τοπική Επιτροπή τη διεξαγωγή ενός τουρνουά beach volley. Μιας αθλητικής γιορτής στην άμμο που να προωθεί την ανάπτυξη αλλά και να φέρει κοντά όλους εκείνους που πρωτόπαιξαν στο νησί και αποτέλεσαν το πρότυπο για τους νεότερους. Έτσι σχεδιάστηκε το «1ο τουρνουά Beach Volley  Juniors και Βετεράνων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου» που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου. Η έως τώρα συνεργασία με τους κ.κ. Κάλλιστο και Βασίλη Διακογεωργίου είναι ιδανική και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

Έχουμε την τύχη να υπάρχει στο νησί μας μία από τις πιο άρτιες εγκαταστάσεις beach volley στην Ελλάδα, η οποία με συνεχείς παρεμβάσεις από τον ΔΟΠΑΡ ολοένα αναβαθμίζεται. Το 2019 και το 2021 φιλοξένησε τις τελικές φάσεις αναπτυξιακών πανελληνίων πρωταθλημάτων και φέτος το καλοκαίρι ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις ενός τουρνουά  του παγκόσμιου σιρκουί.

Είμαι σίγουρος ότι μια ονειρική σεζόν για το beach volley της Ρόδου, που ξεκίνησε δυναμικά με μια οργανωτικά και αγωνιστικά επιτυχημένη διοργάνωση παγκόσμιου τουρνουά στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, κορυφώθηκε με τα δύο πανελλήνια χρυσά μετάλλια του Δημήτρη Καλιόζη (U19 και U22) και τον Δημήτρη Καλιόζη και τη Σταματίνα Γκιζέττη να εκπροσωπούν την Ελλάδα, ως μέλη των εθνικών ομάδων U18 και U20, στα αντίστοιχα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε Τουρκία και Λουτράκι,  θα ολοκληρωθεί με άλλο ένα επιτυχημένο τουρνουά, το «1ο τουρνουά Beach Volley  Juniors και Βετεράνων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου»

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κοντά στο άθλημά μας. Όταν υπάρχει και η συμπαράσταση ιδιωτών, όπως τώρα της εταιρίας «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου», θα συνεχίζουμε να στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments