Αρχική Videos “Μια ομάδα δεξιών εξτρεμιστών, ετοιμάζεται …να κλέψει τις εκλογές του 2024!”

“Μια ομάδα δεξιών εξτρεμιστών, ετοιμάζεται …να κλέψει τις εκλογές του 2024!”

0
Dodekanisos

«Οι δεξιοί εξτρεμιστές έχουν ήδη ένα σχέδιο να κλέψουν κυριολεκτικά τις επόμενες προεδρικές εκλογές και δεν το κρύβουν», είπε η Χίλαρι Κλίντον σε ένα ειδικό μήνυμα video στο πλαίσιο καμπάνιας που «τρέχει» ήδη και προειδοποιεί τους Αμερικανούς για τις εκλογές του 2024.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής:
«Ξέρω ότι είμαστε όλοι εστιασμένοι στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 και είναι απίστευτα σημαντικές, αλλά πρέπει επίσης να κοιτάξουμε μπροστά  Οι «δεξιοί εξτρεμιστές» σχεδιάζουν να κλέψουν τις εκλογές του 2024».

Η ίδια τόνισε επίσης και τα εξής:
«Το Ανώτατο Δικαστήριο που ελέγχεται από τη δεξιά μπορεί να είναι έτοιμο να αποφανθεί σχετικά με την παροχή στα νομοθετικά σώματα των πολιτειών την εξουσία να ανατρέψουν τις προεδρικές εκλογές», προτείνει περαιτέρω η Κλίντον.
«Σκεφτείτε μόνο, αν συμβεί αυτό, οι προεδρικές εκλογές του 2024 θα μπορούσαν να κριθούν όχι από τη λαϊκή ψήφο ή ακόμη και από το αναχρονιστικό Εκλογικό Σώμα, αλλά από τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών, πολλά από τα οποία ελέγχονται από τους Ρεπουμπλικάνους», προσθέτει η Κλίντον.

Η Χίλαρι δεν είναι η μόνη που ισχυρίζεται ότι οι Ρεπουμπλικάνοι σχεδιάζουν να κλέψουν τις εκλογές στις ΗΠΑ. Το MSNBC μετέδωσε τη Δευτέρα μια εκπομπή κατά την οποία η παρουσιάστρια Νικόλ Γουάλας δήλωσε ότι η λύση θα μπορούσε να είναι να επιβλέπουν τη διαδικασία ψηφοφορίας «παρατηρητές εκλογών» εκτός Αμερικής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments