Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μια καλή προπόνηση…

Μια καλή προπόνηση…

0
2
Dodekanisos

Ακόμα μία φιλική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γ.Σ Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» του Πέτρου Ζουρούδη επικράτησαν εύκολα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης των Ιπποτών με σκορ 3-0. Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, ο Διαγόρας είχε για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 24′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλιμπάς, ο Γιώργος Σαλαμαστράκης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ Σκυλλά και έκανε το 1 – 0. Ο «γηραιός» δεν επαναπαύτηκε και δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 34′ ο Ανδράλας με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2 – 0 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο στο 79′ ο Σαβελίδης με σουτ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0
Τα γκολ
24′ Εκτέλεση φάουλ του Αλιμπάς κεφαλιά του Σαλαμαστράκη η μπάλα στα δίχτυα 1-0
34′ Σουτ του Ανδράλα μέσα από την περιοχή 2-0
79′ Σουτ του Σαβελίδη από κοντινή απόσταση 3-0
Οι συνθέσεις:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Μπαούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Θεοδοσίου, Ανδράλας, Σαλαμαστράκης, Σαβελίδης, Αλιμπάς, Αγγελόπουλος, Ζουρούδης ( Έπαιξαν και οι Σαμολαδάς, Αμπελάς, Παπαδημητρίου, Καραγεωργίου, Πεταυράκης, Επιφάνης και Καραγιάννης).
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σκυλλάς, Σώτας, Ταφάνι, Κωνσταντίνου, ‘Ελληνας, Ντούσκο, Αγγελάκης, Αλαφάκης, Καραπάτζος, Φιάμπολης, Αλιάι ( Έπαιξαν και οι Μαρίνος, Ντούσκου Ε., Τριπολίτης, Καρπαθάκης, Ντάνιελ, Ρενάτο).

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments