Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μια φορά κι έναν καιρό…στη Ρόδο

Μια φορά κι έναν καιρό…στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Είναι καλοκαίρι, ο τόπος γεμάτος τουρίστες, είσαι επαγγελματίας και δουλεύεις με τον τουρισμό αλλά δεν έχεις δουλειά. Για κάποιο λόγο ο κόσμος δεν κάθεται στο μαγαζί σου αλλά κατηφορίζει για άλλα. Τι κάνεις?

Κάθεσαι και σκέφτεσαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με την επιχείρησή σου? Μήπως για παράδειγμα δεν είναι σε καλό κι ελκυστικό σημείο? Όχι.

Προσπαθείς να γίνεις πιο ανταγωνιστικός? Όχι.

Ανεβάζεις την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρεις? Όχι.

Κατεβάζεις τις τιμές που ίσως είναι ψηλότερες σε σχέση με άλλα μαγαζιά στη περιοχή? Όχι

Κάτι όμως πρέπει να γίνει, οπότε για να αποφύγεις όλες τις παραπάνω σκέψεις που η αλήθεια είναι ότι σε οδηγούν σε άλλα μονοπάτια, επιλέγεις κάτι απλό και δραστικό ταυτόχρονα.

Παίρνεις το αυτοκίνητό σου, το αφήνεις μέσα στη μέση του δρόμου, αποκλείεις την πρόσβαση στα άλλα μαγαζιά κι είσαι ο άρχοντας της περιοχής.

Όσο απίστευτη κι αν σας φαίνεται η παραπάνω ιστορία άλλο τόσο είναι  αληθινή κι υπάρχουν και …ντοκουμέντα.

Συνέβη στο Φαληράκι, όταν επιχειρηματίας άφησε  το αυτοκίνητο του, όπως το βλέπετε, μέσα στη μέση του δρόμου, ώστε οι περαστικοί να σταματούν στο δικό του μαγαζί και να μην πηγαίνουν με τα αυτοκίνητά τους, σε άλλα.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση του επιχειρηματία δυσαρέστησε εντονότατα τόσο τους τουρίστες όσο και τους υπόλοιπους επαγγελματίες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία κι εκείνη με την σειρά της, να αφαιρέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments