Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μια από τα ίδια…

Μια από τα ίδια…

0
diagoras_oloi-mazi
Dodekanisos

Κακός για μια ακόμα φορά ο Διαγόρας, δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα στο τελευταίο παιχνίδι του 2012. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 1 – 0 αυτή τη φορά με 1 – 0, στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσαν με την Άνω Μερά Μυκόνου για την 10η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος (9ος όμιλος). Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη, ήταν και πάλι κακοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ενώ τους έλλειπε η ψυχή και το πάθος απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε να επιδείξει και τίποτα το σπουδαίο. Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε στο 26’ με σουτ του Περιάλη μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Ο Διαγόρας μπόρεσε να απειλήσει μόνο δυο φορές την αντίπαλη ομάδα. Μια στο 0 – 0, όταν ο Διακάκης ενώ ήταν μόνος πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα και μια στο 90’ όταν ο Μπάρδης βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον κοντράρει αντίπαλος αμυντικός.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Καπόγλη από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Κεραμίδας, Λάμα (90′ Τουρέ), Χατζηπαναγιώτου, Ασημομύτης, Πετράι, Κουκάς, Ντιαιέ, Περιάλης, Παπασταθόπουλος, Θεοχάρης (88′ Δήμας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακούμαρος, Καραγιάννης (30’ λ.τ. Ζούνης), Κενενούνης, Μπάρδης, Χατζηπέτρος, Καρπούζης, Καραγεωργτίου, Σκυλλαράκης (70’ Μπότσης), Ιμεραλιλάϊ, Φλεβάρης, Διακάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments