Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μια ανάσα από την πρωτιά!

Μια ανάσα από την πρωτιά!

1
efklis endekada
Dodekanisos

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε ο Ευκλής Σορωνής στον Άγιο Σουλά καθώς επικράτησε εύκολα του Νηρέα με 6 – 0 και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του και είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο του. Μόλις στο 8’ ο Μαχμουτάϊ με πλασέ έκανε το 1 – 0. Στο 15’ ο Αποστολόπουλος με προβολή πέτυχε το 2 – 0 και στο 31’ ο Κούρλιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 0. Ο Αποστολόπουλος με πέναλτι στο 55’ έκανε το 4 – 0 και στο 66’ ο Μπερετούλης με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 0. Στο 74’ ο Κούρλιος διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0 με πλασέ σε κενή εστία.
Καλύτεροι των νικητών ήταν οι Μαχμουτάι, Μπερετούλης και Αποστολόπουλος ενώ από το Νηρέα δεν διασώθηκε κανείς.
Διαιτητής ήταν ο Σπάρταλης (Σαρρής, Βασιλείου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Παπαστεργής, Σαββάκης (70’ Αγγελής), Τσαγκαράκης, Παναγιώτου, Κούρλιος, Παππάς, Μπερετούλης, Σχοινάκης (60’ Διακοφιλιππής), Μαχμουτάι, Αποστολόπουλος (75’ Γιακουμίδης)
ΝΗΡΕΑΣ: Χατζηδημητρίου, Μπιλιάς, Μοσκιού, Χειμωνέτος, Καρίνος, Σιράκος, Ζούρδης (46’ Καμπουράκης), Κουτσουμπάρης (60’ Στούρης), Βολιτάκης, Κουδούνης, Φλεβάρης (70’ Τσουβαλάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας.
Κωστας.
10 years ago

Αν δεν ηταν οι φωστηρες που διοικουν την ΕΠΣΔ, τωρα θα πανηγυριζαμε την κατα 99,99999% ανοδο!!! Τωρα ομως πρεπει να μπουμε στην διαδικασια αλλων δεκα αγωνων!!! Ποιο τζιμανι εβγαλε τετοια προκυρηξη;Πολλοι λενε, οτι οι ομαδες υπεγραψαν στην αρχη της σαιζον. Οκ. Μπορουσαν να κανουν αλλιως; ΜΟΝΟ αν συμφωνουσαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να γινοταν κατι διαφορετικο, ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ!!!!!