Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μια ανάσα από τα play off!

Μια ανάσα από τα play off!

6
6
Dodekanisos

Πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play off του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Κλεόβουλος. Η ομάδα της Λίνδου αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδο της με σκορ 1 – 1 απέναντι στον Άρη Αρχαγγέλου και πλέον αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική το ΑΟ Βαθύ εξασφαλίζει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στην 4αδα λόγω του ότι ο Ηρακλής Μαριτσών γνώρισε την ήττα από τον Φοίβο Κρεμαστής. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν πολύ πάθος και έπαιξαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατά πολύ στροφές και πίεσαν για την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 65’.
Στο 25’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Αρχοντούλης με σουτ έκανε το 1 – 0 ενώ στο 65’ ο Μάλλιος με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μίαρης (Παπαγιαννίδης, Καρκαλιανίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβησιανός, Κακλαμάνος, Γιαγιάτσιος, Διάκουλας, Α. Συμεωνίδης, Γ.Θ. Συμεωνίδης, Αθανασίου, Πατσιαούρας (75’ Αναστασιάδης), Αρχοντούλης, Γεωργαλλής, Μαθιός (80’ Μπάρδης)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κωστάκης, Σταμούλης, Νικήτας, Κοτσίκος, Κοντόγιαννος (50’ Λαμπριανός), Χατζηνικόλας (75’ Κολιάδης), Παπαοικονόμου, Κολιοκώστας, Μπαϊρακτάρης (60’ Ντύρος), Μάλλιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialusos city!
ialusos city!
10 years ago

mpravo paidia!!kataferate na mpeite 4ada!!megali epityxia gia tin omada sas!!fotagogiste tin lindo!!

Lindos
Lindos
10 years ago

Esi triantene min milas poli giati tha parakalas sto telos vlaka triantene …..

Komenos7
Komenos7
10 years ago

xaxax bravo lindiakoi gia to epos sas!
Tha gelasoume polu mazi sas sta play offs!

Antonis
Antonis
10 years ago

Oi aprosopes apopseis pou grafonte apo kati dithen triantenous den mas antiprosopeuoyn!Den exoume kanena provlima oute me ton kleovoulo oute me tin lindo!!

ialusos city!
ialusos city!
10 years ago

eno i dikia sou antoni i parathesi exei prosopo???mallon dn ksereis oute pou peftoun ta trianta…

lindos
lindos
10 years ago

tha parakala vlaka akoume emena tha parakalos na kopso kanena vathmo gia na aneveis kala sta leei o komenos alla den peirazei sto telos tha gelasoume emeis pali vlakaaaaaaaaaa