Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μια αγωνιστική στον Απόλλωνα

Μια αγωνιστική στον Απόλλωνα

0
apollon_kalithion
Dodekanisos

Την ποινή του αποκλεισμού της έδρας του για μια αγωνιστική επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ στον Απόλλωνα Καλυθιών, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της ομάδας κόντρα στον Κλεάνθη στις 18 Δεκεμβρίου. Εκτός από το γεγονός ότι το συγκρότημα του Δημήτρη Δογιάμα θα κληθεί να αγωνισθεί σε ένα ματς μακριά από το γήπεδο του, θα κληθεί να πληρώσει και το χρηματικό πρόστιμο των 200 ευρώ που του επιβλήθηκε. Επίσης, τιμωρία επεβλήθη και στον πρόεδρο του Απόλλωνα κ. Σάκη Πολυχρόνη, και συγκεκριμένα η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.
Κατά τα άλλα, η πειθαρχική επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση για το 2010 κάλεσε σε απολογία τη Θύελλα Πυλώνας για την αναμέτρηση της 19ης Δεκεμβρίου κόντρα στους Ιππότες, σύμφωνα με την έκθεση των γεγονότων από το αστυνομικό τμήμα Λίνδου και για τα όσα ανέφερε ο διαιτητής στη συμπληρωματική του έκθεση.
Τέλος, η ΕΠΣΔ ενημερώθηκε με σχετικό έγγραφο από τον Ηρακλή Μαριτσών, ότι για τεχνικούς λόγους, έλλειψη ικανού αριθμού ποδοσφαιριστών λόγω υποχρεώσεων τους στα μαθητικά τους καθήκοντα, που έχουν ως αποτέλεσμα να μην προσέρχονται στις προπονήσεις και τους αγώνες, παραιτείται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος Νέων. Η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε να τιμωρηθεί με μείον έξι βαθμούς στο επόμενο πρωτάθλημα, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments