Αρχική Videos “Μη γελιέστε, η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει τη Ρωσία!”

“Μη γελιέστε, η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει τη Ρωσία!”

0

«Η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει τη Ρωσία. Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Μικτού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ Mark Milley, σε συνέντευξη που παραχώρησε και η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:

«Η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα προκειμένου να επιτύχει τους στρατιωτικούς της στόχους στην τρέχουσα σύγκρουση κατά της Ρωσίας. Οι περισσότεροι δυτικοί ηγέτες, ακόμη και ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky, παρά την πολεμική ρητορική, πιστεύουν ότι η επίλυση της σύγκρουσης θα γίνει με διπλωματικές διαπραγματεύσεις και όχι με τη βία».

Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι οι εχθροπραξίες θα τελειώσουν το 2023 και βλέπει πιο πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο το 2024, ενώ τόνισε ότι οι αδυναμίες της Ουκρανίας δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν παρά τη Δυτική βοήθεια που είναι μεγάλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στείλει ήδη πάνω από 110 δισεκατομμύρια δολλάρια στρατιωτική βοήθεια.

Αναφερόμενος στη Ρωσία, είπε τα εξής:
«Η Ρωσία επικεντρώνεται στην αποφυγή ενός πολέμου φθοράς έτσι δεν σκοτώνονται τόσοι ρώσοι στρατιώτες και πολίτες. Επίσης, το ρωσικό πυροβολικό επικεντρώνεται σε μεγάλες στρατιωτικές ζώνες και εγκαταστάσεις υποδομής, ενώ παράλληλα στρατεύματα, όπως η ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία «Wagner Group» παίζουν ρόλο πεζικού, κυρίως σε αστικές περιοχές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments