Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη έτοιμο το Γήπεδο Καρπάθου

Μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη έτοιμο το Γήπεδο Καρπάθου

0
diakofotis karpathos
Dodekanisos

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, μετά και την έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου, στο πλαίσιο επίσκεψης του στο νησί, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Χρήστο Ψέλλα και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Δ., κ Κωνσταντίνο Ζανετίδη.
Η διαβεβαίωση που έλαβε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, από τον εκπρόσωπο της εταιρείας που ανέλαβε την τοποθέτηση του τάπητα, είναι πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του τρέχοντος μήνα.
Σε σχετική δήλωση του ο κος Διακοφώτης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Κάρπαθου κ. Ηλία Λάμπρο και τον Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή, για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή στις προσπάθειες να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, η ομάδα «Ποσειδώνας Κάρπαθου».
Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε!
Η συνέχεια στην προσπάθεια της Ε.Π.Σ.Δ. προβλέπει δυο ακόμη σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου -συμφωνά με τα προλιμένα χρονοδιαγράμματα-, αφενός η δημιουργία του δεύτερου Ενωσιακού γηπέδου στο Τσαΐρι Ρόδου, αλλά και το γήπεδο στην περιοχή Θεολόγος Ρόδου.
Η επίσκεψη στην Κάρπαθο ολοκληρώθηκε μ’ ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο διαιτησίας, στον «Ποσειδώνα» Κάρπαθου και συγκεκριμένα υπό τον αρχιδιαιτητή της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, με σκοπό την κατάρτιση και την ενημέρωση για τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν στον κώδικα διαιτησίας.
karpathos gipedo

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments