Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Μέτρησε η εμπειρία, νικητής ο ΟΦ Ιστρίου

Μέτρησε η εμπειρία, νικητής ο ΟΦ Ιστρίου

0
Dodekanisos

Την απειρία τους πλήρωσαν για μια ακόμα φορά οι οποίοι ηττήθηκαν με 5 – 2 από τον ΟΦ Ιστρίου στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν στο 2020 για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι Πάνθηρες ήταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά αλλά στη συνέχεια η εμπειρία των αντιπάλων μέτρησε και με τέσσερα γκολ του Σαπαλίδη έφθασαν στη νίκη. Ο σέντερ φορ του ΟΦ Ιστρίου σκόραρε στο 32’ στο 39’ και στο 42’ και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με 0 – 3. Στο 51’ ο Αγγελάκης μείωσε σε 1 – 3 αλλά στο 57’ ο Βρετινάρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 4. Στο 68’ ο Αγγελάκης μείωσε και άλλο σε 2 -4 και στο 89’ ο Σαπαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Διακοφιλιππής, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Cornecki, Καρασάββας (68’ Donchev), Ισκάς (75’ Διονυσόπουλος), Rapka, Τιτάης, Μουχαμεντάνι, Κεφάλας (46’ Αγγελάκης), Τσαουσάι, Παπανικολάου, Χάσα, Γαϊτάνος (46’ Τυράκ)
ΟΦ ΙΣΤΡΙΟΥ: Προβατάς, Δημητρίου (65’ Πρωτόπαπας), Μπάρτζος, Πετσαλάκης (14’ Σταματάκης), Μαλανδρής, Βρετινάρης, Παπακώστας, Παπανικολάου, Χωρίτης (46’ Καρτάλης), Σαπαλίδης, Γεωργιάδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments