Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μέτρησε η εμπειρία, “διπλό” για τον Άρη Αρχαγγέλου

Μέτρησε η εμπειρία, “διπλό” για τον Άρη Αρχαγγέλου

0
Dodekanisos

Η εμπειρία ήταν το στοιχείο που μέτρησε περισσότερο στο παιχνίδι του Ακουσιλάου Φανών με τον Άρη Αρχαγγέλου με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με 4 – 1. Ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων δεν ήταν τελικά αρκετός για να τους δώσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι αυτό. Ο Άρης χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και τις αδυναμίες του αντιπάλου φθάνοντας στο “τρίποντο”. Ο Ακουσίλαος στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας για ένα μεγάλο διάστημα (όταν το σκορ έγινε 1 – 3) καθώς ο Άρης του έδωσε χώρο βγαίνοντας ο ίδιος στην κόντρα, όμως και πάλι δεν ήταν αρκετό στην ομάδα του Σάββα Καραβόλια που δεν μπόρεσε αν και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Τελικά, μετά από αντεπίθεση, οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν και τέταρτο τέρμα και έτσι “καθάρισαν” τον αγώνα.

Στο 21′ ο Χατζηφούντας με ωραίο διαγώνιο σουτ (μετά από πάσα του Γιακουμάκη) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 35′ ο Κώστας στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκολ και έτσι έγινε το 0 – 2 ενώ στο 52′ ο Αμανατίδης με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Στο 60′ ο Αλιάϊ με πέναλτι μείωσε σε 1 – 3 και στο 93′ ο Αμανατίδης και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του νεαρού Χατζηαλεξίου που φέτος είναι στην διάθεση της Επιτροπής και για την Α’ Κατηγορία. “Βοηθοί” ήταν οι Φρατζοπούλου και Τσέτσος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρανικόλας, Γιαννακόπουλος, Χατζηκυριάκος, Κώστας, Φουσατζιά, Μαστρογιαννάκης (54΄Μ. Ατσίδης), Αλιάϊ, Σάββας (54′ Τ. Ατσίδης), Πλαγγέντης, Καβουκλής, Παπουρδάνος (77′ Τζαβάρας)
ΑΡΗΣ: Κρητικός, Ευαγγελίδης, Καλοπίτας, Γάτσος, Μαγιόγλου, Γιακουμάκης, Πρίφτι (85′ Ρούφας), Δημητριάδης Νίκος (70′ Στάτης), Δημητριάδης Παύλος (75′ Λαμπριανός), Χατζηφούντας, Παρδαλός (46′ Αμανατίδης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments