Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μετράει η νίκη για τον Ηρακλή

Μετράει η νίκη για τον Ηρακλή

0
Dodekanisos

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος επικράτησε πολύ δύσκολα με 1 – 0 του Κλεόβουλου στη Λίνδο και διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια όπου δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης.
Οι Μαριτσενοί πήραν το “τρίποντο” χάρις σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Χατζηκοσμάς πολύ νωρίς και το οποίο αποδείχθηκε τελικά αρκετό. Πάντως ο Κλεόβουλος στάθηκε αρκετά άτυχος στην επανάληψη, καθώς επέβαλλε το δικό του ρυθμό και απώλεσε πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να φέρει τουλάχιστον το παιχνίδι στα ίσα. Το αποκορύφωμα ήταν στο 61′ όταν ο Αλέκος Κακλαμάνος απέτυχε από τα έντεκα βήματα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Κολιοκώστας ο οποίος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Κουμέντο.

Το “τρίποντο” αναμένεται να δώσει καλή ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Κώστα Πάττα αν και η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη και την ομάδα του σίγουρα την περιμένει μακρύς δρόμος.

Το παιχνίδι της Λίνδου διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Σπάρταλης, Ναζιρόπουλος

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Γιαννιού, Χαμιτάϊ (88′ Χατζηνικόλας), Γιατσιάτσος, Μπαϊρακτάρης Ηλίας, Γκίκας (75′ λ.τ. Τσιάτσος), Μπαϊρακτάρης Μάριος, Κακλαμάνος Αλέκος, Κετσές, Κολιοκώστας, Κουκουτσέλας
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Κρητικός, Παπαδημήτρης, Μπαούρης, Βασιλώττος Χ., Αξιώτης, Λερογιάννης (69′ Κυπριώτης), Φελεσάκης, Χατζηκοσμάς (88′ Ανδρεόπουλος), Μαθιός (80′ Κούρος), Γεωργαλλής (93′ Λολάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments