Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μέτρα διαχωρισμού: Η άποψη των επιχειρηματιών

Μέτρα διαχωρισμού: Η άποψη των επιχειρηματιών

0
https://www.vassilenas.gr/
https://www.vassilenas.gr/
Dodekanisos

Αρκετές αντιδράσεις έφεραν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση στις αρχές της εβδομάδας. Δείτε παρακάτω πως καταγράφεται η επικαιρότητα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και μάθετε ποια είναι η άποψη των καταστηματαρχών και φορέων. 

Η άποψη των ξενοδόχων, των βιομηχάνων και των εστιατόρων

Ο γενικός γραμματέας ομοσπονδίας εστιατόρων Γιώργος Κουράσης, ο πρόεδρος ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσσιος και ο πρόεδρος ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος μίλησαν στην εκπομπή για τους εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους, τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη, αλλά και την εξάπλωση της Ινδικής μετάλλαξης.

Εναντίων των μέτρων οι εστιάτορες της Θεσσαλονίκης

“Είναι απαράδεκτο να ελέγχουμε τους πελάτες των μικτών χώρων αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι” δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Μιχάλης Επιτροπίδης ΓΓ Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ Ν. Θεσσαλονίκης. Το μέτρο αυτό θα θα επιβαρύνει εκ νέου τους καταστηματάρχες με προσλήψεις για να γίνονται οι έλεγχοι, τόνισε ο κ. Επιτροπίδης. Η ¨Ένωση θα πραγματοποπιήσει μια άτυπη δημοσκόπηση στη Θεσσαλονίκη για να μάθει πόσες επιχειρήσεις θα δηλώσουν μικτές και πόσες αμιγείς.

Δυσαρέσκεια για τα μέτρα στη Λάρισα

Δυσαρέσκεια επικρατεί και στους καταστηματάρχες εστίασης στη Λάρισα για τις κυβερνητικές εξαγγελίες αναφορικά με το νέο πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων. Όπως υποστηρίζουν επιπλέον όλα αυτά αποφασίστηκαν χωρίς να υπάρξει προηγούμενος καμία ενημέρωση.

Μεγάλες αντιδράσεις από τους εστιάτορες για το διαχωρισμό καταστημάτων σε εμβολιασμένων και μη στις Σέρρες.

Οι ιδιοκτήτες μαζικών χώρων εστίασης και εκδηλώσεων στις Σέρρες αντιδρούν έντονα στα νέα μέτρα. Καλούν το κόσμο να εμβολιαστεί και την κυβέρνηση να μην εφαρμόσει τα μέτρα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_zdkLHKHuXc

Αντιδράσεις εκφράζουν και οι εστιάτορες στην Κρήτη

Πρόχειρα και ανεφάρμοστα χαρακτηρίζουν οι επιχειρηματίες της εστίασης και στα Χανιά της Κρήτης. Στο ρεπορτάζ από τοπικό κανάλι περιγράφουν την κατάσταση που θα προκύψει με την εφαρμογή των νέων μέτρων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments