Αρχική Videos «Μεθυσμένη» πολιτεία το Μενχενγκλάντμπαχ της Γερμανίας!

«Μεθυσμένη» πολιτεία το Μενχενγκλάντμπαχ της Γερμανίας!

0
Dodekanisos

Το βράδυ της Τετάρτης (27/10) η Γκλάντμπαχ έγραψε με «χρυσά» γράμματα ιστορία. Όχι γιατί προκρίθηκε εις βάρος της Μπάγερν στους «32» του Κυπέλλου Γερμανίας. Αλλά γιατί η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ ισοπέδωσε την Μπάγερν Μονάχου με 5-0! Και τα πέντε γκολ είχαν σημειωθεί πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα στην αναμέτρηση. Πρόκειται για την πιο «βαριά» ήττα της Μπάγερν στη διοργάνωση, καταρρίπτοντας το 5-1 από την Κολωνία το 1972.

Για την ιστορία, η Μπάγερν είχε δεχθεί πέντε γκολ και πριν δύο χρόνια (5-1 από την Άιντραχτ που είχε προπονητή τον Adi Hutter, που έχει σήμερα η Γκλάντμπαχ!) αλλά ήττα με πέντε γκολ διαφορά είχε να υποστεί από το… 1978.

Όπως ήταν λογικό η επικράτηση, η έκταση του σκορ και φυσικά η εικόνα που παρουσίασαν τα «πουλάρια» προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες. Οι φίλαθλοι λοιπόν, ως φυσικό επακόλουθο της τεράστιας νίκης έστησαν… το δικό τους πάρτι μετά το τέλος του ματς. Ένα πάρτι στο οποίο πήραν μέρος και οι ποδοσφαιριστές της Γκλάντμπαχ! Όπως καταλαβαίνετε το Μενχενγκλάντμπαχ της Γερμανίας θυμίζει «μεθυσμένη» πολιτεία. 

Δείτε τα βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments