Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Μεταθέστε τα πλέι οφ»

«Μεταθέστε τα πλέι οφ»

0
diagoras_anagennisi_fasi
Dodekanisos
Ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Διαγόρας, η οποία αναφέρει τα εξής:
«Το σκάνδαλο που ξέσπασε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον περασμένο μήνα έμελλε να ”αγγίξει”, δυστυχώς,  στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Όπως είναι επόμενο θα ήταν ενάντια στη λογική των νόμων αλλά και της ηθικής που διέπει έναν σύλλογο σαν τον δικό μας, να δώσει ο Διαγόρας αυτούς τους σημαντικούς αγώνες με το περσινό ρόστερ, ακόμη και στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι δεν είχαν καμία απολύτως ανάμιξη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων όλοι οι συντελεστές μας  που ενεπλάκησαν σ’ αυτή την θλιβερή ιστορία.
Συν τοις άλλοις υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Διαγόρας είχε δηλώσει πρόωρα την παραίτησή του από τα play off διότι αδυνατούσε να ανταποκριθεί στους όρους της UEFA.
Το διάστημα που πέρασε συνέβησαν πάρα πολλά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην ομάδα μας. Τις τελευταίες ημέρες ετοιμάζεται να ”γυρίσει σελίδα” στα διοικητικά της, με ένα νέο σχήμα που έχει ως αποκλειστικό στόχο να κάνει όλους τους Ροδίτες να αισθανθούν περήφανοι για το καμάρι τους, τον Διαγόρα.
Τα play off της ανόδου αποτελούν, πραγματικά, μια πρόκληση για όλους εμάς που ετοιμαζόμαστε να αναλάβουμε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Η επιθυμία μας είναι να ”παλέψουμε” για την άνοδό μας, αλλά κάτω από υγιείς συνθήκες ανταγωνισμού και μέσα στο πλαίσιο της ηθικής και των νόμων.
Γι’ αυτόν τον λόγο προτείνουμε στη διοργανώτρια αρχή να μεταθέσει τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων για τον ερχόμενο μήνα προκειμένου να παραταχθούμε στους αγωνιστικούς χώρους με το νέο ρόστερ. Εννοείται ότι θα ξεκινήσουν από την ίδια ”αφετηρία” όλες οι ανταγωνίστριες ομάδες των play off.
Ο Διαγόρας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παίξει στα play off με το περσινό ρόστερ».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments