Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Μετά το 60′ μπορούσαμε να κερδίσουμε”

“Μετά το 60′ μπορούσαμε να κερδίσουμε”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι μετά το 60′ ο Διαγόρας μπορούσε να πάρει τη νίκη, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, ο τεχνικός του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος. Στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου και αναφέρει το site kerkidasport.gr ανέφερε τα ακόλουθα:
«Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρεμιέρας εκτός έδρας με μία ομάδα που έρχεται συνέχεια από επιτυχίες και στο κύπελλο και στους φιλικούς αγώνες. Ιδιαίτερα στο κύπελλο πριν δεκαπέντε μέρες στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και με μία ομάδα και με πολύ καλό σκορ, που πέρσι αγωνίζονταν στην Superleague, όπως είναι η Λιβαδειά.

Ξέραμε ότι θα είναι πάρα πολύ καλά στην ψυχολογία, όμως ξέραμε πως θα είναι και κάποια στιγμή κουρασμένη. Επίσης είναι πάρα πολύ δύσκολο μια ομάδα να κερδίσει τρία παιχνίδια συνεχόμενα στο γήπεδό της.

Σας είχα πει ότι θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι του κυπέλλου από το σημερινό, αν και πάνω κάτω οι ομάδες γνώριζε η μία την άλλη. Η Βέροια ξέραμε ότι θα μπει πάρα πολύ δυνατά στην αρχή, γιατί γνώριζε και εκείνη ότι κάποια στιγμή μπορεί να μείνει από δυνάμεις και ίσως θα ήθελε να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε κι εμείς ότι θέλαμε να χτυπήσουμε μετά το 60΄.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν πάρα πολύ καλύτερη από εμάς, είχε μία φάση με το δοκάρι. Μπορεί να μην είχε άλλη φάση, αλλά ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Ήταν πιο γρήγορη, με κατοχή μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την αλλαγή που κάναμε ισορροπήσαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και μετά το 60΄ αν είχαμε καθαρότερο μυαλό θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πάλι η Βέροια στο τέλος είχε μια, δύο, καλές στιγμές με κάποια σουτ.

Νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα μεταξύ δύο ομάδων που είναι αρκετά καλές. Πιστεύω ότι η Βέροια θα είναι μέσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και εμείς θα είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει και πάντα θα παίζει για να κερδίσει.

Συγχαρητήρια στη Βέροια και για την ομάδα και για την φιλοξενία που είχαμε. Θα περιμένουμε στον δεύτερο γύρο να της την ανταποδώσουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments