Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Μέσα” τρεις, “έξω” Χατζόπουλος!

“Μέσα” τρεις, “έξω” Χατζόπουλος!

0
diagoras_kipello1
Dodekanisos

Με μοναδικό απόντα τον Νίκο Χατζόπουλο «καταστρώνει» τα πλάνα του ο Πέτρος Ρουτζιέρης για το κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (15.00). Ο παίκτης εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος και δεν θα δώσει το «παρών» στην προσεχή συνάντηση της ομάδας του. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Θρασύβουλο, ο τεχνικός του «γηραιού» θα έχει  στην διάθεση του τους Μπάρτος Ταραχούλσκι, Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και Απόστολο Σκόνδρα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και μπορούν να αγωνισθούν κατά της Δόξας Δράμας.
Ο Διαγόρας θα προπονηθεί για τελευταία φορά  το πρωί του Σαββάτου και στην συνέχεια θα ανακοινωθούν οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής.
Παράλληλα μεγάλη κινητοποίηση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των φιλάθλων του Διαγόρα για το αυριανό ματς. Με διάφορες ανακοινώσεις, καλούν τους φίλους της ομάδας να πάνε την Κυριακή στο γήπεδο και να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη του Διαγόρα, στην προσπάθεια που κάνει να φτάσει στην νίκη στηρίζοντας τον με κάθε τρόπο εντός αθλητικών πλαισίων.    

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments