Αρχική Αθλητικά νέα Μέσα σε μισή ώρα η φανέλα του Λιονέλ Μέσι στην Παρί έγινε...

Μέσα σε μισή ώρα η φανέλα του Λιονέλ Μέσι στην Παρί έγινε sold out

1
Φωτογραφία: Footy Headlines
Dodekanisos

Πανζουρλισμός επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και όλοι στο Παρίσι κινούνται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι. Μόλις 30 λεπτά χρειάστηκαν για να ξεπουλήσουν οι φανέλες του Αργεντινού άσσου από την επίσημη ιστοσελίδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Φανέλα της Παρί με το όνομα του Λιονέλ Μέσι στην πλάτη; Ούτε για δείγμα! Μέσα σε μισή ώρα η φανέλα του Λιονέλ Μέσι στην Παρί έγινε sold out. Θυμίζουμε πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε χθες στο Παρίσι, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην συνέχεια οι «πρωτευουσιάνοι» με ένα βίντεο, επισημοποίησαν τον «γάμο» τους με τον «Λίο» μέχρι το 2023. 

Επέλεξε τον αριθμό 30 ο Αργεντινός 

Ο Μέσι επέλεξε το νούμερο 30 στην φανέλα του. Πρόκειται για τον αριθμό που είχε φορέσει στο ντεμπούτο του με την Μπαρσελόνα. Η ανακοίνωση του «Λίο» έγινε γνωστή στις 23:15 ώρα Ελλάδος. Όπως αναφέρει το «sportbible», μισή ώρα αργότερα η εμφάνιση του Μέσι είχε εξαντληθεί! 

Παροξυσμός και στα social media της Παρί για τον Μέσι

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η τρέλα που επικρατεί από τους φιλάθλους για τον Αργεντινό αποτυπώνεται και στα social media. Συγκεκριμένα o Μέσι εκτόξευσε κατά 23 εκατομμύρια τους followers της Παρί στο Instagram. Πριν το βράδυ της Τρίτης (10/8) όταν και ανακοινώθηκε, ο λογαριασμός της Παρί αριθμούσε 19,8 εκατομμύρια ακόλουθους. Με τη μεταγραφή του Αργεντινού έφτασαν στους 42.7 εκατομμύρια οι διαδικτυακοί ακόλουθοι της ομάδας! Μέσα σε 24 ώρες ήρθαν τα πάνω κάτω σε όλα τα επίπεδα για τον Γαλλικό σύλλογο. Και κάθε λεπτό συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Είπαμε επικρατεί παροξυσμός. Αυτό είναι το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ζερμέν, για να ξεπουλήσει τις φανέλες του Λιονέλ Μέσι; Μόλις τριάντα λεπτά της ώρας. Στην Γαλλική πρωτεύουσα επικρατεί πανζουρλισμός και […]