Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μέσα και ο Λέτρος

Μέσα και ο Λέτρος

0
Dodekanisos

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Μανώλη Χατζηφούντα θα υποδεχθεί την Κυριακή (15.00) τη Μύκονο στο Νέο Στάδιο «Ανταγόρας» η ομάδα του Ανταγόρα. Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα δυσχεράνει κι άλλο η βαθμολογική θέση των πρωταθλητών Δωδεκανήσου. Οι παίκτες του Ανταγόρα βρίσκονται από την αρχή της σεζόν στην «κόκκινη» ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι το μοναδικό που τους ενδιαφέρει.
Την Παρασκευή ο Μύρωνας Σηφάκης προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του πριν από τον αγώνα και αμέσως μετά ανακοίνωσε τη 18άδα του παιχνιδιού, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μακρυωνίτης, Μακρής, Γεωργοπάλης, Γεωργόπουλος, Κουρζής, Κατσαμπελίδης, Λέτρος, Φερεντίνος, Κουκουλέκης, Σπανός, Σκουλούδης, Καραγιάννης, Κούτρας, Μήτρου, Οικονόμου, Χισάι, Ντεμκόλι.
Ο Λέτρος στην τελευταία προπόνηση έδειξε σε καλύτερη κατάσταση από τις προηγούμενες μέρες και απομένει στην ευχέρεια του κ. Σηφάκη το αν θα τον χρησιμοποιήσει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments