Μερκούρης Μαθιός

9
mathios
Το www.news12.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσει σήμερα μια καινούργια στήλη. Η στήλη «Τους θυμάστε;», έχει σκοπό να μας γυρίσει όλους στο παρελθόν (πρόσφατο και μη) και να μας επαναφέρει στην μνήμη, αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στην Δωδεκάνησο και σε αρκετές των περιπτώσεων και όχι μόνο. Σήμερα, φιλοξενούμε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου που δυστυχώς σταμάτησε νωρίς. Ο λόγος για τον Μερκούρη Μαθιό, που στην φωτογραφία φοράει την φανέλα της Ασπίδας Σαλάκου όταν το γήπεδο ήταν χωμάτινο ακόμα. Ο Μερκούρης Μαθιός θεωρούταν ένας ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλο μέλλον αλλά δυστυχώς δεν έκανε ποτέ το πολύ μεγάλο βήμα. Για πολλούς και διάφορους λόγους προφανώς. Το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως ασχολείται με την νύχτα καθώς διαθέτει club, ενώ στα γήπεδα μάλλον περνάει σπάνια…

Υ.Γ. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις. Επίσης στο info@news12.gr μπορείτε να μας στείλετε τις δικές σας παλιές φωτογραφίες με δυο λόγια για να τα δημοσιεύσουμε.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μερκούρης Μαθιός ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90… ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ που ΤΟΝ είχα συμπαίκτη ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ8ΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ !!! ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ !!! ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΘΙΕ!!!