Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μεταμοντέρνες απειλές της όπισθεν

Μεταμοντέρνες απειλές της όπισθεν

0
φωτογραφία: www.timesnews.gr
Dodekanisos

Γράφει ο Αντώνης Χαλαμπαλάκης

Οι καύσωνες του καλοκαιριού με τα «σαραντάρια» τους κυκλοφορούν ανενόχλητα στο ελλαδικό κρατίδιο της οπισθοδρόμησης και προκαλούν με τις θερμοκρασίες τους επικίνδυνες «ιώσεις» στην «μαυροκορδάτεια» κενότητα της λούμπεν ολιγαρχίας , που κατοικοεδρεύει στα «πυρακτωμένα»από ραστώνη προάστεια της χωματερής των Αθηνών.


Βρισκόμαστε στην τρίτη 10ετία του 21ου αιώνα και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Ελληνισμό. Η «μεταπολίτευση» αποδείχτηκε μια πολιτική «φούσκα» ,που όπως «ξεφουσκώνει» αναδύει μια «μπόχα» που «μαγαρίζουν» όλα τριγύρω της. Το αφήγημά της βούλιαξε στα λιμνάζοντα ύδατα του πολιτικού γίγνεσθαι. Η λούμπεν ελίτ συντηρήθηκε περίπου μισό αιώνα και βαδίζει αγέρωχη στον αυταρχισμό του μέλλοντος της , με προδοτικά- απάνθρωπα μνημόνια, με πλήρη διάλυση της οικονομίας και της Παιδείας , με φτωχοποίηση των Νέο- Ελλήνων , με απαράδεκτα και καταστροφικά lockdownκαι οδηγεί το σκάφος του Ελληνισμού από «τις αμμουδιές του Ομήρου» στα βράχια της μειωμένης κυριαρχίας. Αγνοώντας πλήρως κανόνες σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης και της δημοκρατίας , προχωρά χωρίς αιδώ σε ατραπούς αυταρχισμού , καταπίεσης και υγειονομικού ρατσισμού (απαρτχάιντ), παραπέμποντας σε άλλες δύσκολες- περίεργες εποχές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όταν ένα τέτοιο καθεστώς βρίσκεται σε αδιέξοδο, αναζητώντας ένα νέο αφήγημα για αποχαύνωση του Λαού, καθίσταται επικίνδυνο για τον πολίτη, καθώς η ζωή του εντάσσεται στο επίπεδο του μαζάνθρωπου- σκλάβου.
Το ψέμα , η υποκρισία , η αλαζονεία και οι απειλές είναι σε ημερήσια διάταξη από εκπροσώπους της αυταρχικής – ολιγαρχικής εξουσίας. Παρουσιάζονται , ως σωτήρες, ως νέοι «Λούθηροι» και με το δάκτυλο σηκωμένο σε προειδοποιούν με τιμωρίες , αποκλεισμούς και αφαίρεση δικαιωμάτων. Ομιλούν για «μονόδρομους» σχετικά με τα δοκιμαστικά εμβόλια, για «πρόστιμασκλαβιάς» σε ανεμβολίαστους, για κάρτες «ελευθερίας» και για «σχολεία – επιχειρήσεις» με διευθυντές μάνατζερ . Διακατέχονται από το «παπικό αλάθητο», διεκδικούν το «θέσφατο» και από τον Μωυσή τις «δέκα εντολές» του.

Ως άξιοι διάδοχοι του Μαυροκορδάτου και των ομοίων του, εκτελούν πλήρως τις εντολές των αφεντάδων τους ( Βερολίνου και Ουάσιγκτον)με το αζημίωτο . Διάγουν βίον«Λουδοβίκειον» , ως «Αντουανέτες» συνιστούν στον Ελληνικό Λαό «παντεσπάνι» ( υπουργός της ολιγαρχίας δήλωσε, ότι με 300 ευρώ μπορεί να ζήσει ο Νέο- Έλληνας !!!!!) για να ηρεμήσει από την πείνα του , προκαλούν με την ευζωία τους , αγνοούν και παραβιάζουν νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν και αν οι ενέργειες τους με τα αυταρχικά μέτρα οδηγήσουν την χώρα σε ένα προθάλαμο εμφυλίου , ουδόλως τους ενδιαφέρει. Άραγε, το ίδιο δεν έπραξαν στον μεγάλο διχασμό 1915-22 και από τον Δεκέμβριο του 1944 έως το 1949 καταστρέφοντας τον Ελληνισμό και τους Νέο- Έλληνες, χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους ; Πάνω απ΄όλα τα προνόμιά τους , η ευζωία τους , η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων , η συγκέντρωση πλούτου και η διατήρηση της εξουσίας .


Με προσπάθειες «δωροδοκίας»(150 ευρώ στους νέους που θα εμβολιαστούν) , με προνόμια στους εμβολιασμένους και αποκλεισμούς στους ανεμβολίαστους, οδηγείς τα πράγματα στα άκρα, δεν πετυχαίνεις τίποτα το σπουδαίο και γίνεσαι «θέαμα» σε θεατρική επιθεώρηση. Αυτή η αυταρχική ελίτ νομίζει, ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς της Αφρικής , που δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε γύρω τους , όταν οι αποικιοκράτες της Δύσης τους μοίραζαν καθρεφτάκια.
Το πιστοποιητικό «υγειονομικών φρονημάτων» για την «ελευθερία» πού παραπέμπει , άραγε, πέρα από τον αυταρχισμό και το «απαρτχάιντ»;

ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ

Με τον νόμο 68/1847 περί δημοτικών φόρων το νεοσύστατο «Μπουρδιστάν Ελλάς Ε.Π.Ε.» όριζε τα «Διαπύλια τέλη» . Στα προϊόντα που εισάγονταν στην περιφέρεια ενός Δήμου από άλλες περιοχές ,επιβάλλονταν φόρος . Δημοτικοί εισπράκτορες ήταν στημένοι στις εισόδους των πόλεων και εισέπρατταν φόρο στα εισερχόμενα υποζύγια , τα οποία μετέφεραν εμπορεύματα. Καταγράφονται πολλές αντιδράσεις εκ μέρους των αγροτών, καταγγελίες για υπερβάσεις αποφάσεων και ανάρμοστες συμπεριφορές των φορατζήδων ακόμη και βιαιοπραγίες εναντίον των αγροτών. ( Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς : Τα διόδια των φόρων)

Ειρήσθω εν παρόδω:
Όταν ήμουν μικρός άκουγα με ενδιαφέρον τους παππούδες στο καφενείο του πατέρα μου να διηγούνται ιστορίες σχετικά με τον φόρο στην είσοδο του Ηρακλείου (Χώρας ) αρχές του 20ου αιώνα και τους πολλούς καυγάδες που είχαν με τους σκληρούς φοροεισπράκτορες , γιατί ήταν αυταρχικοί, όπως έλεγαν. Περπατούσαν όλη την ημέρα με φορτωμένο το υποζύγιό τους με πατάτες ή φασόλια , διανύοντας περίπου 60 χιλιόμετρα και όπως ήταν κουρασμένοι είχαν να αντιμετωπίσουν και τον φορατζή. Επέστρεφαν στο χωριό με διάφορα είδη , όπως καφέ, ζάχαρη , κανένα ύφασμα και ελάχιστα χρήματα .Μου έκανε φοβερή εντύπωση η διαδικασία αυτή της ανελευθερίας που βίωναν οι άνθρωποι της εποχής από ένα εχθρικό κράτος – τραβεστί , που τους στερούσε βασικά δικαιώματα, που δυστυχώς αναβιώνουν και σήμερα είτε με την μορφή απάνθρωπων διοδίων στους δρόμους για να θησαυρίζουν οι «εθνικοί εργολάβοι» της ολιγαρχίας, είτε με φόρους μετακίνησης μέσω τεστ για ενεμβολίαστους ( από 5 Ιουλίου 2021) . Η δικαιολογία πάντα η ίδια . Όλα γίνονται για το καλό του Λαού!!!!!!. Ακόμη και την νύχτα εργάζεται όλη η καθεστηκυία τάξη ( και στην Μύκονο που πάει για ξεκούραση το μέλλον του Ελληνισμού σκέπτεται παρέα με τους «μόδιστρους», τις τηλεπερσόνες» και τους κρατικοδίαιτους- παρασιτικούς «επενδυτές») για τον σκοπό αυτό, όπως μας ενημερώνουν οι «έγκριτοι» των Μ.Μ.Εξαπάτησης!!!!!


Στην αρχαία Αθήνα υπήρχε «ο φόρος πύλης», που πλήρωναν στο δημόσιο ταμείο οι συγγενείς και οι κληρονόμοι των αποβιωσάντων , προκειμένου να έχουν το δικαίωμα εκφοράς του νεκρού από την πύλη της πόλης!!!!

Μήπως, η νομενκλατούρα της χωματερής των Αθηνών έχει ως πρότυπο τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Κόμμοδο ( το πλήρες όνομά του ήταν Μάρκος Αυρήλιος ΚόμμοδοςΑντονίνος Αύγουστος) ; Δεν θέλω να το πιστέψω , γιατί αν ισχύει θα πρέπει να ετοιμάσομε την εξόδια ακολουθία των «όμικρον» και τον «φόρο πύλης».


Ο Κόμμοδος ήταν συναυτοκράτορας με τον πατέρα του τον Μάρκο Αυρήλιο από το 177-180 μ.Χ. και αυτοκράτορας από το 180-192μ. Χ. . Ήταν ο δεύτερος που διαδέχθηκε τον πατέρα του στον θρόνο μετά από τον Τίτο που διαδέχτηκε τον πατέρα του τον Βεσπασιανό. Είχε μια διακυβέρνηση δικτατορική από ανασφάλεια, με περιορισμένη μόρφωση και είχε χαρακτήρα δύστροπο και σκληρό. Υπήρχαν την εποχή του πολλές εσωτερικές αντιθέσεις , συνωμοσίες όπως της αδελφής του Λουσίλας και είχε μια αυλή ευνοούμενων. Η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα και η δυσπιστία τον έκαναν να κυβερνά με τρομοκρατία , ενώ η διαφθορά έφθανε στα ύψη με τον αρχηγό των πραιτοριανών Κλέανδρο να πουλάει δημόσια αξιώματα. Τα τελευταία χρόνια ταυτιζόταν με τον Ηρακλή ντυνόταν με ρόπαλο και λεοντή και έδωσε το όνομά του στην Ρώμη. Δολοφονήθηκε το 192μ. Χ. στο λουτρό του και η Σύγκλητος ψήφισε την καταδίκη της μνήμης του. Εδώ δεν υπάρχει Σύγκλητος , ούτε Συνταγματικό Δικαστήριο. Υπάρχει το Συμβούλιο της Επικρατείας.


ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Γιατί, άραγε, το Σ.τ.Ε. βγάζει συνταγματικά τα μνημόνια , την περικοπή των μισθών και των συντάξεων , την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα βουνά που κάηκαν , την Συμφωνία των Πρεσπών και εκδίδει στην Γαλλία τον Ρώσο επιστήμονα Βίνικ, ο οποίος αθωώθηκε, προ ημερών από το Εφετείο των Παρισίων; Είναι, άραγε, τυχαίο, που οι Πρόεδροι του Σ.τ.Ε. έγιναν υπουργοί, Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι Δημοκρατίας ; Ερωτήματα θέτω. Νομίζω, ότι έχω το δικαίωμαως πολίτης.
Γ

ιατί ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός με τα δοκιμαστικά ( χωρίς κανονική άδεια από τους αρμόδιους Οργανισμούς . Υπάρχει προσωρινή άδεια) εμβόλια ; Γιατί η παγκοσμιοποίηση με τις τραπεζικές συμμορίες του Μανχάταν ,που χρηματοδότησαν την κατασκευή του κορωνοϊού στην Γιουχάν, όπως ισχυρίζεται ο Δρ. Άντονι Στίβεν Φάουτσι (υπηρετεί από το 1984 ως διευθυντής του Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και από το 2020 είναι επικεφαλής της ομάδας κορωνοϊού του Λευκού Οίκου), δεν επενδύουν στο φάρμακο ; Πάντως, τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών από τα εμβόλια , όπως έγραψε ο διεθνής Τύπος θα είναι 157 δις ευρώ και το μερίδιο της Pfizer/BioNtech26 δις.

Όταν ένα εμβόλιο είναι σε πειραματικό στάδιο δεν υπάρχουν παρενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ;
Ως γνωστόν, όταν ένα νέο αυτοκίνητο παρουσιάσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα από την κατασκευή του , αποσύρονται από την εταιρεία όλα τα οχήματα και σωστά, για να μην κινδυνέψει καμιά ανθρώπινη ζωή.
Ουδέν σχόλιον.

Πάντως , οι 10 κανόνες του Κώδικα της Νυρεμβέργης του 1947, που βασίστηκαν στον όρκο του Ιπποκράτη, μεταξύ άλλων αναφέρουν , ότι η συναίνεση του εξεταζόμενου είναι απολύτως απαραίτητη και δεν πρέπει να διεξάγονται πειράματα , όταν υπάρχει εκ των προτέρων υποψία θανάτου.

Στην Νυρεμβέργη το 1945 έγιναν πολλές δίκες , (Η γνωστή είναι αυτή των πρωτοκλασάτων στελεχών του ναζισμού), όπως η «Δίκη τωνιατρών», όπου δικάστηκαν οι υπεύθυνοι ιατροί για πράξεις ανήθικων ιατρικών πειραμάτων σε ανθρώπους κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επίσης δικάστηκαν και αυτοί ( όχι μόνο ιατροί ) που συμμετείχαν σε 3,5 εκατομμύρια στειρώσεις Γερμανών πολιτών …..για το καλό της Γερμανίας!!!!!

Επίσης οι Συμβάσεις της Γενεύης για εγκλήματα πολέμου ( Τώρα έχομε την μορφή του βιολογικού πολέμου μεταξύ Ν. Υόρκης- Πεκίνου) , που είναι σημαντικές βάσεις Διεθνούς Δικαίου, αναφέρουν ως εγκλήματα πολέμου την εσκεμμένη πρόκληση δεινοπαθειών ή σοβαρών τραυματισμών στο σώμα ή την υγεία ενός ατόμου.

Τον Ιανουάριο του 2021 το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε , ότι το εμβόλιο που είναι σε πειραματικό στάδιο δεν είναι υποχρεωτικό και για οποιαδήποτε ιατρική πράξη στο σώμα του ασθενή απαιτείται η συναίνεσή του .Την απόφαση αυτή την ψήφισε και η αντιπροσωπεία των Νέο-Ελλήνων βουλευτών !!!!!

Που οδηγούμαστε, άραγε , με όλους αυτούς τους αυταρχισμούς της παγκοσμιοποίησης και τις απάνθρωπες συμπεριφορές των τραπεζικών συμμοριών του Μανχάταν ;
ΟΡΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ο μεγάλος αυτός δάσκαλος ,λόγιος , συγγραφέας και δημοσιογράφος στο βιβλίο του « ΚΑΤΗΓΟΡΩ», που έγραψε το 1964 σημείωνε προφητικά , σχετικά με τον θεσμό της οικογένειας και το τετράγωνο τραπέζι, που καθόταν κάθε μεσημέρι όλη η οικογένεια :
«… Ο πολιτισμός αυτός της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης, που ξετυλίγεται με άλλα μέσα, φοβερότερος από τις δικτατορίες, σπρώχνει από παντού στην μέγκενη, σε πρέσα ανάλγητη «νέου ρυθμού του κόσμου», και γυρεύει αποφασιστικά να σπάσει να συνθλίψει τον μικρό πυρήνα τον ελάχιστο – πού ναι, κι η τελευταία αντίσταση : η αυτόνομη σπείρα του αίματος…»
Όλος αυτός ο πολιτικο – οικονομικός «υπόκοσμος» του καπιταλισμού με έδρα την Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον , έχει «εξαγοράσει» πολλούς με το «βρώμικο» χρήμα του (και με άλλα μέσα που διαθέτει) , όπως επιστήμονες, ερευνητές , πολιτικούς , γιατρούς ,δημοσιογράφους , ιστορικούς , φιλοσόφους , επιχειρηματίες και Μ.Μ. Εξαπάτησης . Έτσι χειραγωγεί τους Λαούς , τους υποβάλει σε λοβοτομή με όπλο τον φόβο, την ανάγκη , την τιμωρία και την καθημερινή πλύση εγκεφάλου από τους πρόθυμους μαϊντανούς, που διαρκώς «πιάνουν στασίδι» στα τηλεπαράθυρα των καναλιών, που ο Λαός τα αποκαλεί «βοθροκάναλα».

Υπάρχουν , βέβαια και αυτοί που προσπαθούν να ενημερώσουν σωστά τον Λαό , αλλά το σύστημα τους έχει στο περιθώριο και οι «τηλεμαϊντανοί» τους προσάπτουν διάφορα, συκοφαντώντας τους .


Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος , με καταγωγή από την Κρήτη, δήλωσε πριν λίγες μέρες σε τηλεοπτικό σταθμό :«Χρειάζεται πειθώ και όχι εκφοβισμός και διχασμός. Κανένας δεν λειτουργεί με τον εκφοβισμό. Πρέπει να πείσομε τους συμπολίτες μας και να μιλάμε με καθαρά λόγια».
Συμφωνώ απολύτως και προσυπογράφω.
Επίσης, δεν είμαι κατά των εμβολίων για ευνόητους λόγους.
Γιατί έπρεπε να παραβιαστεί ο κανόνας της πειθούς με λογικά επιχειρήματα και να προκριθεί η μέθοδος των απειλών και οι προσβολές τύπου «τζαμπατζήδες» ; Η Επιστήμη της Ψυχολογίας λέει: Όταν προσπαθείς να επιβάλλεις κάτι σε κάποιον βρίζοντάς τον ταυτόχρονα , το μόνο που θα επιτύχεις θα είναι η αρνητική αντίδρασή του.

Πάντα, όμως, αυτοί που έχουν νηφάλια σκέψη και λογική βρίσκουν βήμα επικοινωνίας , δεν φοβούνται τις απειλές της εξουσίας και των κολαούζων της. Επενδύουν στην αξιοπρέπεια της διαδρομής τους , γνωρίζοντας ότι οι εξαιρέσεις γράφουν την Ιστορία , ενώ οι υπόλοιποι θα καταγραφούν ως υποσημειώσεις στα «παλαιότερα των υποδημάτων» του ιστορικού γίγνεσθαι.
Ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στην γκρίζα εικόνα που έχει απλωθεί τα τελευταία χρόνια στο ελλαδικό κρατίδιο , ήταν και η απόφαση που έλαβε προ ημερών το Τμήμα του Αρείου Πάγου με τους πέντε έντιμους δικαστές που τιμούν την Δικαιοσύνη, σχετικά με το αίτημα της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», ν΄ αναγνωριστεί ως τέτοια, δηλαδή ως τουρκική. Το Τμήμα αυτό δίκαζε την αναίρεση του σωματείου , κατά της απορριπτικής απόφασης του Εφετείου Θράκης , που αρνούνταν να αναγνωρίσει την «ΤΕΞ» , ως τουρκική.

Παρά τις απειλές και τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων «δικαιωματιστών», που προσπαθούσαν να οργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην έδρα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ομόφωνα οι δικαστές αποφάσισαν, ότι η μειονότητα στην Θράκη είναι μουσουλμανική ( Συνθήκη της Λωζάνης 1923) και δεν αναγνωρίζεται καμία τουρκική ένωση, όπως η «ΤΕΞ». ( Η πατρίδα του Δημόκριτου είναι μέσα στην καρδιά μου, γιατί υπηρέτησα δύο περίπου χρόνια ως φαντάρος στην Κομοτηνή – Οχυρά Νυμφαίας , σε Τάγμα Πεζικού- προκάλυψης. Εκεί υπηρετούσαν τότε ( 1979- 1981) οι «επικίνδυνοι» Έλληνες ως ένα μέτρο «τιμωρίας» και «συμμόρφωσης», για «ανάρμοστη συμπεριφορά» προς την λούμπεν ολιγαρχία. Παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες τους , η «συμμόρφωση» μου απέτυχε παταγωδώς, γιατί κρίθηκα «απροσάρμοστος». Πάντως, την Θράκη με τους καταπληκτικούς κατοίκους της την λάτρεψα, θα την στηρίζω και θα την επισκέπτομαι.)


Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ «ΝΕΟ-ΝΕΝΕΚΩΝ»

Στο ελλαδικό κρατίδιο οι «νενέκοι» καταγράφηκαν στην Ιστορία ως νέοι «Εφιάλτες» , ο δε Μαυροκορδάτος και οι όμοιοί του ως πολιτικοί «βρικόλακες» .Οι δωσίλογοι της Κατοχής, ό,τι και να έκανε το σύστημα για να ξεπλυθεί το άγος της προδοσίας τους, σε όποια κόμματα και αν πήγαν μεταπολεμικά για «καθάρισμα», όποια «αντίσταση» και να έκαναν εναντίον της χούντας η Ιστορία κατέγραψε τα εγκλήματα αυτά που διέπραξαν κατά του Ελληνισμού. (οι περισσότεροι «το έπαιξαν» εθνικόφρονες- πατριώτες κυνηγώντας κομμουνιστές , πολλοί μυήθηκαν στον σοσιαλισμό του«αυριανισμού» με «εκσυγχρονιστικά» ιδεώδη και ορισμένοι βρήκαν στέγη στις «πανανθρώπινες αξίες» του νέο- φιλελευθερισμού).

Πάντως, οι απόγονοί τους δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για τις πράξεις των γονέων και των παππούδων τους. Δεν είναι του παρόντος να αναφέρομε πολιτικά τζάκια και πολιτικούς, που μέχρι σήμερα απολαμβάνουν τα προνόμια που «κατέκτησαν» οι οικογένειές τους με τον δωσιλογισμό τους την Κατοχή. ( Ένας από τους λόγους που οι Η.Π.Α. στήριξαν την δικτατορία της 21ης Απριλίου ήταν: Nα «ξεπλυθεί»το βρώμικο πολιτικό σύστημα που συνεργάστηκε με τα κτήνη του ναζισμού, για να «καθαριστεί» και να χρησιμοποιηθεί εκβιαζόμενο από την Ουάσιγκτον. Όπως και έγινε. Το ίδιο συναντούμε και στην Πολωνία από τον «κομμουνιστή» Στάλιν ή «πατερούλη» όπως τον ονόμαζε η ηγεσία του Κ.Κ.Ε, όπου χρησιμοποιήθηκαν οι φιλοναζιστές για να επανδρώσουν τον κρατικό μηχανισμό και το Κ.Κ της χώρας , αφού είχε φροντίσει η σοβιετική ηγεσία να εκτελέσει στο Κατίν 20.000 περίπου Πολωνούς της αστικής τάξης, που ήταν μορφωμένοι , επιστήμονες και διανοούμενοι για να μην υπάρξει αντίδραση κατά την κατάληψη της χώρας από τον Κόκκινο Στρατό.  Όλα τα μεταπολεμικά χρόνια το έγκλημα αυτό το «χρέωναν» στον Χίτλερ αλλά, την 10ετία του 2000 η Μόσχα το παραδέχτηκε και ζήτησε συγνώμη από την Βαρσοβία.)

Πάντως, από το 2010 που η λούμπεν ολιγαρχία μας έβαλε στα μνημόνια, η χώρα έχει «συμμαχήσει» με την καταστροφή, το μέλλον του Ελληνισμού είναι αβέβαιο και οδηγήθηκαν στην φτώχεια εκατομμύρια πολίτες. 150.000 περίπου νέοι επιστήμονες εγκατέλειψαν την χώρα , καθώς και 500.000περίπου πολίτες διαφόρων ειδικοτήτων.

Αυτή , λοιπόν, η ελίτ έχει το θράσος να μας απειλεί , να μας χρεώνει τις αποτυχίες της και να απαιτεί να την τιμούμε με την ψήφο μας. Πώς είναι δυνατόν το 2010 με δημόσιο χρέος 129%επί του ΑΕΠ να μας βάλουν σε μνημόνια και το2021 με 229% ( 380 δις. ευρώ σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών το τέλος Μαρτίου 2021) να μας «παραμυθιάζουν» ότι θα έχομε ανάπτυξη ; Ένας πρωτοετής φοιτητής Οικονομικού Πανεπιστημίου αν έγραφε αυτή την άποψη θα έπαιρνε λίαν επιεικώς μείον δύο στην πολιτική οικονομία και στην μακροοικονομική ανάλυση. Εδώ η Επιστήμη «σηκώνει τα χέρια ψηλά» , όπως λέει και ο Λαός.

Για να μην καταστραφεί η χώρα από τον τεχνητό διχασμό ( εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι) , την υπογεννητικότητα , την εισβολή των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων , την απάνθρωπη οικονομική πολιτική των μνημονίων που συνεχίζει ακάθεκτα να ταλαιπωρεί το χαμόγελο και την υγεία μας , την φτωχοποίηση- φαβελοποίηση των Νέο- Ελλήνων , τις νέες «Πρέσπες», που ετοιμάζονται στο παρασκήνιο για το ελληνικότατο Αιγαίο και την Κύπρο , πρέπει ο Λαός ( όπως και όλοι οι Λαοί) να πάρει τις τύχες στα χέρια του και να οδηγήσει όλους αυτούς τους απάνθρωπους παγκοσμιοποιητές και τα υπομόχλιά τους στο περιθώριο .

Ο Σπάρτακος στην αρχαία Ρώμη, ο Αμιλκάρε Τσιπριάνι και ο Γουσταύος Φλωράνςτο 1871 , ο Λούης Τίκας με την θυσία του στο Κολοράντο, οι Ιταλοί μετανάστες Σάκο και Βαντσέτι στην Βοστώνη , ο Άρης Βελουχιώτης με το πατριωτικό ΕΑΜ και ο γνήσιος επαναστάτης Τσε Γκεβάρα έδειξαν τον δρόμο .

Διαφορετικά στον τόπο αυτό που κάποτε κατοικούσαν ωραίοι Έλληνες , ( όπως ο Όμηρος με την Σαπφώ, που έγραφαν ποιήματα και ο Μεγαλέξανδρος από την Πέλλα που τράβηξε ως την Ινδία για να μεταφέρει τις πανανθρώπινες έννοιες της ελληνικής γλώσσας ), θα επικρατήσουν κάποιοι μαζάνθρωποι- αγγλόφωνοι και γερμανόφωνοι- , που θα είναι διεθνιστές , λάτρεις των «ΛΟΑΤΚΙ», της ελληνοτουρκικής «φιλίας», του «ανδρόγυνου» φύλου και θα υπηρετούν πιστά με τα εκατομμύρια μουσουλμάνους – λαθροεισβολείς την ντόπια και ξένη λούμπεν ελίτ, που θα απολαμβάνει το γαλάζιο του Πελάγους , μαγαρίζοντάς το με τις κάθε λογής «ακαθαρσίες» της.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments