Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μένει ο Δημητριάδης, σχηματίστηκε επιτροπή μεταγραφών

Μένει ο Δημητριάδης, σχηματίστηκε επιτροπή μεταγραφών

0
dimitriadis giorgos
Dodekanisos

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Άρη Αρχαγγέλου ο Γιώργος Δημητριάδης όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Μάλιστα σχηματίστηκε και επιτροπή μεταγραφών προκειμένου να ασχοληθεί με όλα τα θέματα των ανανεώσεων και των μεταγραφών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Τσαμπίκο Δέμελο η πρώτη κίνηση δική του και της νέας διοίκησης ήταν να ανανεωθεί η συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Δημητριάδη. Στην συνέχεια δημιουργήθηκε επιτροπή μεταγραφών η οποίο αποτελείται από τον πρώην πρόεδρο Μανώλη Βαρέλη , τον προπονητή Γιώργο Δημητριάδη , και δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τον Στέργο Λαμπριανό και τον Ιάκωβο Θωμά οι οποίοι θα δουλέψουν πάνω στο νέο πλάνο που έχει θέσει η νέα διοίκηση του Τ. Δέμελου.

Ανέλαβαν την εξουσιοδότηση να μιλήσουν με όλους όσους ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Άρη και ταυτόχρονα να προχωρήσουν στις απαραίτητες μεταγραφές βάση της έκθεσης του προπονητή. Οι αρμοδιότητές τους θα είναι και σε όλο το κομμάτι το αγωνιστικό .
Μια νέα εποχή ξεκινά στον Άρη Αρχαγγέλου με υγιείς βάσεις και με στόχο η ομάδα να παίζει θετικό ποδόσφαιρο που να αρέσει στους φιλάθλους όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν να βρεθούν και πάλι στα γήπεδα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments