Αρχική Videos Μείωση στα ποσοστά εμβολιασμού και στην Αμερική

Μείωση στα ποσοστά εμβολιασμού και στην Αμερική

0

Σημαντική μείωση παρατηρούνται στα ποσοστά εμβολιασμού και στην Αμερική σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Λιγότεροι Αμερικανοί είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν ή να κάνουν τις αναμνηστικές δόσεις και είναι φανερό πως υπάρχει κόπωση από την όλη διαδικασία.

Σε εθνικό επίπεδο, συνολικά 109 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν λάβει την πρώτη τους αναμνηστική δόση – αντιπροσωπεύοντας λιγότερο από το 50% όσων έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο – 35% – του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ άνω των 5 ετών έχει λάβει το πρώτο αναμνηστικό. Τουλάχιστον 4,4 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν λάβει ένα ενημερωμένο δισθενές ενισχυτικό για τον COVID-19 από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Η Διευθύντρια του CDC, Dr. Rochelle Walensky, έγινε η τελευταία Αμερικανίδα που έλαβε το νέο δισθενές ενισχυτικό εμβόλιο COVID-19. Η Walensky προέτρεψε και άλλους να συμμετάσχουν στη λήψη του εμβολίου, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό να εμβολιαστείτε τώρα, πριν από το φθινόπωρο και τον χειμώνα, προκειμένου να αποφευχθεί η σοβαρή ασθένεια. Η Moderna ανακοίνωσε επίσης ότι υπέβαλε αίτημα εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τη χρήση του δισθενούς εμβολίου της εταιρείας με στόχευση τα παιδιά και τους εφήβους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments