Αρχική Αθλητικά νέα Μέγιστο όριο στα 1000 άτομα στα γήπεδα – Πληρότητα 10%

Μέγιστο όριο στα 1000 άτομα στα γήπεδα – Πληρότητα 10%

1
Dodekanisos

Στην σκιά του νέου «μαύρου» αρνητικού ρεκόρ των 9.284 νέων κρουσμάτων κορονοϊού, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε ότι από τις 3 Ιανουαρίου του 2022 η χωρητικότητα των γηπέδων της χώρας θα πέσει στο 10%.

Στα γήπεδα η πληρότητα μόνο για εμβολιασμένους φιλάθλους θα πέσει στο 10% με πλαφόν 1.000 θεατές. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι αν δεν τηρηθούν τα παραπάνω μέτρα, τότε όλα τα παιχνίδια θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Από 3 Ιανουαρίου έως τις 16/01 θα ισχύουν τα εξής:

  • Στα γήπεδα: Περιορισμός στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας ή διπλή μάσκα τόσο στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μεταφοράς και στο προσωπικό της εστίασης αλλά και όπου υπάρχει συγχρωτισμός.
  • Ωράριο λειτουργίας έως τις 12 τα μεσάνυχτα, έως 6 άτομα ανά τραπέζι και όχι όρθιοι σε διασκέδαση και εστίαση. Αν τα μέτρα δεν τηρηθούν θα απαγορευθεί και η μουσική.
  • Σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μόνο επισκεπτήριο με PCR και το ίδιο και σε νοσοκομεία.
  • Τηλεργασία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έως 50% και κυλιόμενο ωράριο. Θα είναι ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Κοινό μέτωπο συμφωνίας κυριαρχεί στους συλλόγους της Super League κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης όσον αφορά τον περιορισμό της προσέλευσης φιλάθλων στα γήπεδα στο 10% (ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα)! […]