Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Μεγαλύτερη η φυσική ανοσία από αυτή που προσφέρουν τα εμβόλια!»

«Μεγαλύτερη η φυσική ανοσία από αυτή που προσφέρουν τα εμβόλια!»

0
Dodekanisos

Την επιστημονική του άποψη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αλλά και για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν εδώ και πολλούς μήνες κατέθεσε μέσω δημόσιας τοποθέτησης του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ερευνητής και ιδιοκτήτης του εργαστήριου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA Δημήτρης Ποντίκας. Μαζί του ήταν και ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Ο κ. Ποντίκας μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η φυσική ανοσία κατά του νέου ιού είναι μεγαλύτερη από αυτή που προσφέρουν τα εμβόλια» και εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση. Συγκεκριμένα, για το θέμα αυτό τόνισε τα ακόλουθα:

«Όλα τα εμβόλια έχουν γίνει με αντιπαραβολή τα στελέχη του ιού από το καλοκαίρι του 2020. Μην ξεχνάτε ότι ο ιός μεταλλάσσεται συνέχεια. Τον Ιανουάριο του 2021 αφού είχαν γίνει τα εμβόλια, οι μελέτες από την Αμερική έδειξαν ότι γινόταν παραγωγή 17 ομάδων αντισωμάτων από τις οποίες οι 14 είχαν πλέον αχρηστευτεί απέναντι στα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού, του Ιανουαρίου του 2021. Από τον Ιούνιο του 2020 που ξεκίνησε η σύνθεση των εμβολίων μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 μεσολαβούν επτά μήνες. Τώρα έχουμε Απρίλιο του 2021. Δεν μιλάμε καθόλου βέβαια για τα δεδομένα ασφαλείας. Δηλαδή το τι προκαλούν βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα στην υγεία του ανθρώπου. Τα πρώτα δεδομένα θα τα έχουμε το 2023.

Εμείς μιλάμε τώρα για το τι παράγει το εμβόλιο. Παρήγαγαν 17 ομάδες αντισωμάτων από τις οποίες οι 14 είχαν πάψει να λειτουργούν μέσα σε επτά μήνες και δουλεύανε οι τρεις. Και γιατί έγινε αυτό; Διότι ο ιός μεταλλασσόταν. Τα στελέχη του Ιουνίου δεν ήταν ίδια με τα στελέχη του Ιανουαρίου. Από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και τον Απρίλιο που έχουμε τώρα είναι τρεις μήνες. Πιστεύετε ότι μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα έχουν καταστραφεί και τα υπόλοιπα τρία στελέχη όταν μέσα σε επτά μήνες είχαν καταστραφεί τα 14; Άρα το εμβόλιο το οποίο κάνετε είναι για εσάς κάτι …ψυχολογικό, ότι είστε καλά. Δεν ισχύει όμως.

Τα εμβόλια που κάνετε σήμερα όντως μπορούν, ανάλογα το ανοσοποιητικό σύστημα, να παράξουν 17 αντισώματα. Όμως αυτά τα 17 στελέχη, στα στελέχη του ιού του Απριλίου του 2021 είναι παντελώς άχρηστα. Οι ίδιες οι εταιρείες λένε ότι σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει έως σήμερα ότι με τα εμβόλια έχουμε από 0 έως 4 μήνες ανοσία. Ο κ. Μπουρλά πρόσφατα είπε ότι στην καλύτερη περίπτωση να έχουμε έως 6 μήνες ανοσία. Ο ίδιος όμως έλεγε τον Γενάρη και έλεγε ένα χρόνο και δυο χρόνια χωρίς να έχουμε δεδομένα. Η κ. Θεοδωρίδου έλεγε για 12 μήνες. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι ερευνητές είδαν ότι ο κόσμος μπορεί να έχει μέχρι 8 με 9 μήνες φυσική ανοσία. Άρα ένα χρόνο τι κάνουμε; Έχουνε κλείσει τις ζωές μας, έχουμε καταστρέψει τις οικονομίες του κόσμου, έχουν αυξήσει τους θανάτους, τις αυτοκτονίες, τα ναρκωτικά, τις ενδοοικογενειακές βίες, την ανεργία. Γιατί; Για να κερδίσουν συγκεκριμένα συμφέροντα; Ενώ θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα. Ποια είναι η λογική να είμαστε σε αυτή την περιπέτεια; Εξηγήστε μου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments