Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Μεγάλος πόθος η άνοδος»

«Μεγάλος πόθος η άνοδος»

0
kougras
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Τον απολογισμό της φετινής πορείας του ΠΑΣ Ασκληπιειού έκανε με δηλώσεις του στο News12.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κουγκράς. Επίσης, ο κ. Κουγκράς αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:
Για την παρουσία του ΠΑΣ Ασκληπιειού στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας:
«Η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από την καλή πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών, αφού αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλους τους αντιπάλους μας και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η ομάδα μπορούσε να «χτυπήσει» την άνοδο, όμως λόγω κάποιων προσωπικών λαθών δεν τα κατάφερε. Θετικό επίσης είναι και το γεγονός της προώθησης παιδιών από τις ακαδημίες μας στην «πρώτη» ομάδα, κάτι που θα γίνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».
Για τους στόχους της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα:
«Σίγουρα ο μεγάλος μας πόθος είναι η άνοδος. Επιθυμούμε όλοι να αλλάξουμε κατηγορία μετά από τρία χρόνια παρουσίας μας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Πάντως λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας ο πρώτος μας στόχος είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο που θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και θα ικανοποιεί τον κόσμο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments