Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μεγάλος διαγωνισμός για τον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου

Μεγάλος διαγωνισμός για τον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου

0
marathonios xara
Dodekanisos

Με σύνθημα «Παίξε, Κέρδισε και Τρέξε» ξεκίνησε ο μεγάλος διαγωνισμός για τον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Απριλίου.
Δηλώνοντας συμμετοχή στο www.facebook.com/MidEastTravel/app/128953167177144 ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διεκδικήσει:
Εισιτήρια για δύο άτομα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα και ένα αυτοκίνητο από Πειραιά προς Ρόδο στις 07/04 (Superfast Xii 19:00) και επιστροφή Ρόδο – Πειραιά στις 10/04 (Blue Star Ferries 2 19:00).
Δύο διανυκτερεύσεις στο Rodos Park Suites & Spa σε σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δωρεάν συμμετοχή στο Roads to Rhodes Marathon.
Μη χάνετε χρόνο λοιπόν, ακολουθήστε το Link στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Mideast Travel, χορηγός του αγώνα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία Μαραθωνίου στη Ρόδο.
Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com μέχρι τις 31 Μαρτίου!
Ο Χρυσός χορηγός του Mαραθωνίου Ρόδου, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των 5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.
Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS, χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξενεί τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιός, Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel, Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου, τα ξενοδοχεία Lindos hotels και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mideast για οργανωμένα ταξιδίδια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές.
Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:
http://www.roadstorhodes.com
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments