Αρχική Videos Μεγαλώνει η λίστα με τους αθλητές που “έφυγαν” ξαφνικά!

Μεγαλώνει η λίστα με τους αθλητές που “έφυγαν” ξαφνικά!

0

Δυστυχώς ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των αθλητών που έφυγαν ξαφνικά καθώς και τον Μάρτιο του 2022 σημειώθηκαν νέα δυσάρεστα περιστατικά. Ο Βέλγος ποδηλάτης Cédric Baekeland έφυγε σε ηλικία 28 ετών κατά την διάρκεια προπονητικού καμπ στη Μαγιόρκα. Ήταν αθλητής της Boby & Bike-BMB Boekhouding και έκανε προετοιμασία ενόψει της Βελγικής ποδηλατικής σεζόν.

Υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο. Στις 9 Μαρτίου είχε φύγει ξαφνικά και ο Σκωτσέζος ποδηλάτης John Paul ο οποίος ήταν μόνο 28 ετών. Αλλά και στις 21 Μαρτίου παραλίγο να σημειωθεί νέα τραγωδία όταν κατέρρευσε πριν τον τερματισμό ο Ιταλός ποδηλάτης Sonny Colbrelli με προβλήματα στην καρδιά.

Αλλά και στο ποδόσφαιρο σημειώθηκε νέα τραγωδία καθώς έφυγε ξαφνικά στα 20του χρόνια ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Thomas Rankin που έπαιζε για λογαριασμό της Αγγλικής Redditch United. Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ανέφερε: “Η Redditch United είναι συντετριμμένη όταν ακούει τον θάνατο του μέσου Thomas Rankin. Ο Tom ήταν στους Reds τις τελευταίες τρεις σεζόν. Η απώλειά του θα γίνει αισθητή από όλους στο σύλλογο. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του αυτή τη στιγμή.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments