Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλο «τρίποντο» του Ορφέα!

Μεγάλο «τρίποντο» του Ορφέα!

0
akousilaos orfeas
Dodekanisos

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, ο Ορφέας κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Ακουσίλαο με 3-1 στις Φάνες. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Ορφέα να υπερέχει ελαφρά και να είναι πιο επικίνδυνος. Στο δεύτερο μέρος ο Ακουσίλαος ξεκίνησε καλύτερα αλλά στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί άνοιξαν το σκορ, όμως δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια και οι γηπεδούχοι που βελτιώθηκαν σε απόδοση πίεσαν και ισοφάρισαν σε 1-1. Το παιχνίδι έγινε «ρουλέτα» και οι αντίπαλοι είχαν τις καλές στιγμές για να αυξήσουν το σκορ, όμως ο Ορφέας πατούσε καλύτερα, εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Ακουσιλάου, που βγήκε μπροστά, και στο τέλος πέτυχε ακόμη δύο γκολ που του χάρισαν την νίκη. Ο Ακουσίλαος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Καβουκλή(39΄), ενώ ο Ορφέας με τους Γεωργιάδη και Τσαγκάρη(85΄).
Τα γκολ
69΄ Ο Ντριλόν εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, απομάκρυναν οι αμυντικοί και ο Τσικούρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1.
75΄ Από τα δεξιά ο Γιορδαμνής εκτέλεσε το κόρνερ, απέκρουσαν προσωρινά οι αμυντικοί και η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί μπερδεύτηκαν αμυντικοί και επιθετικοί, η μπάλα κύλησε στον Κουτσουμπάρη που με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή, υποστηρίζοντας πως η μπάλα πρώτα χτύπησε σε χέρι παίκτη του Ακουσιλάου και μετά έφτασε στον σκόρερ.
90΄ Με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή,ο Ντριλόν έκανε το 1-2.
94΄ Οι παίκτες του Ορφέα βγήκαν μπροστά και ο Ντριλόν που ήταν ο τελευταίος αποδέκτης της μπάλας, με πολύ καλό συρτό σουτ πέτυχε το 1-3.
Διαιτησία Καραγιάννης-Καλακαβούρας-Τσιβίτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης(63΄λ.τ. Αλεξανδρίδης), Ευθυμίου(73΄Τσαλίκης), Γιορδαμνής, Σάββενας, Θυριάκης, Τσίγκρηλας, Κώστας(46΄Κουτσουμπάρης), Χουσενάϊ, Καβουκής, Τόμπσον, Παπακωνσταντίνου.
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννούλης, Τσικούρης, Μαντάρ(41΄Τριανταφύλλου, 67΄λ.τ. Τσιριγώτης), Μπουμπουλάκης, Μαλανδρής, Κούτσι, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης, Ντριλόν, Λουκίσσας(84΄ Παπανικολάου), Τσαγγάρης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments