Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μεγάλο το ενδιαφέρον αθλητών για τον μαραθώνιο της Ρόδου

Μεγάλο το ενδιαφέρον αθλητών για τον μαραθώνιο της Ρόδου

0
Dodekanisos

Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει στις 10 Απριλίου 2022. Αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να τρέξουν στον βασικό αγώνα (Μαραθώνιος, 42.195μ.), όπως και στους υπόλοιπους αγώνες: Ημιμαραθώνιος (21.097μ.), 10 χλμ και 5χλμ.

Οι διοργανωτές ζητούν από τους αθλητές και τις αθλήτριες να κάνουν άμεσα τις εγγραφές τους, καθώς λόγω της πανδημίας θα υπάρχει πλαφόν συμμετοχών στις μικρές αποστάσεις, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή, λόγω της έγκαιρης κράτησης. Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.
-Μέγας χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η «Under Armour».
-Χορηγός του αγώνα 5 χλμ & Εθελοντισμού είναι ο όμιλος «H Hotels Collection».
-Χορηγός αερομεταφορών είναι η «Aegean» και χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών η «Blue Star Ferries».
-Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος «Mitsis Hotels».
-Επίσημοι χορηγοί είναι οι iStorm, Garden of Panthenols, fibran, ΚΑΥΚΑΣ, Nissan Παρασκευάς, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε.

-Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ & του Υπουργείου Τουρισμού. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή
που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.rhodesmarathon.gr/
https://www.facebook.com/roads2rhodes/
https://www.instagram.com/roadstorhodes/

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments