Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλο “διπλό” του Διαγόρα

Μεγάλο “διπλό” του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Πιστοποιώντας για μια ακόμα φορά ότι έχει βρει τον ρυθμό του, ο Διαγόρας πέρασε με «διπλό» από την Παλλήνη επικρατώντας του τοπικού Παλληνιακού με 1 – 0 σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι από τις καλές ομάδες του Ομίλου και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο όπου εκτός από το γκολ που σημείωσαν πολύ νωρίς, πέτυχαν και άλλο ένα το οποίο ακυρώθηκε ενώ είχαν και πολλές ακόμα ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ. Στην επανάληψη το σκηνικό κάπως διαφοροποιήθηκε μιας και το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη με τον «γηραιό» όμως και πάλι να μην απειλείται από την αντίπαλη ομάδα.
Μόλις στο 3’ από πάσα του Ντουαλά, ο Μπουρλάκης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 0 – 1.
Στο 14’ ο Διαγόρας έκανε και το 0 – 2 με σουτ του Ντουαλά μετά από φάουλ του Χατζησάββας όμως ο «βοηθός» το ακύρωσε για οφσαϊντ. Ήταν μια απόφαση για την οποία δεν συμφώνησε οι του Διαγόρα οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάουλας (Οικονόμου, Πλακάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος (78’ Τρυφιάτης), Ελ. Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (29’ Μερκούρης), Δημητρίου, Σάμιος, Κυριόπουλος (60’ Ματσαδές), Μπιτίλης, Δημογιάννης (88’ Κωστόπουλος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσιάμης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (60’ Τσαγκάρης), Καρπαθάκης, Χατζησάββας (90’ Δήμας, 94’ Ντερτιλλής), Γλυνός, Ευαγγελιδάκης, Μπουρλάκης, Ντουαλά (84’ Μουκίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments