Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλο “διπλό” του Ευκλή στον Αρχάγγελο

Μεγάλο “διπλό” του Ευκλή στον Αρχάγγελο

0
Dodekanisos

Σημαντικό “διπλό” που του δίνει την ευκαιρία να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον του στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο Ευκλής. Η ομάδα της Σορωνής, έδειξε τα …δόντια της βάζοντας τέσσερα γκολ στον Άρη μέσα στον Αρχάγγελο και επικρατώντας με 4 – 2. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης σκόραρε δυο φορές για τους “πράσινους” οι οποίοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 3 – 0, βάζοντας πολύ δύσκολα για τον Άρη. Η ομάδα του Γιώργου Δημητριάδη μπόρεσε να ανακάμψει στη συνέχεια μειώνοντας σε 2 – 3 αλλά στο τέλος οι φιλοξενούμενοι που έκαναν σωστή διαχείριση σημείωσαν και τέταρτο τέρμα “σφραγίζοντας” τη νίκη τους. Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Μπερετούλης (0 – 1) ενώ στο 33′ ο Μαραγκουδάκης πέτυχε το 0 – 2. Ο ίδιος παίκτης στο 69′ έκανε το 0 – 3 ενώ στο 79′ ο Άρης μείωσε με τον Πρίφτη σε 1 – 3. Στο 86′ ο Χατζηφούντας μείωσε και άλλο σε 2 – 3 και έδωσε νέο χρώμα στον αγώνα αλλά στο 93′ ο Χατζηκυριαζής διαμόρφωσε το τελικό 2 – 4.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Ζαρίδας, Καραγιάννης) ο οποίος στο 64′ απέβαλε τον Καλοπήτα και έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΗΣ: Κρητικός, Ευαγγελίδης (71′ Λαμπριανός), Καλοπήτας, Γάτσος, Μαγιόγλου, Ν. Δημητριάδης, Πρίφτης, Χατζηφούντας, Γιακουμάκης, Αμανατίδης, Π. Δημητριάδης (65′ Παρδαλός)
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Λαός, Μαραγκουδάκης, Λυριστής, Κιλασίν, Παλάζης (85′ Λόσε), Μαίλης, Καμπούρης, Χαριτάκης (37′ λ.τ. Συρίμης), Μπερετούλης (85′ Σαχόλι), Λαθούρης (23′ λ.τ. Χατζηκυριαζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments