Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλο διπλό της Δόξας

Μεγάλο διπλό της Δόξας

0
aod_doksa
Dodekanisos

Οδυνηρή ήττα που δεν της επιτρέπει να ψηλώσει βαθμολογικά, γνώρισε η Αναγέννηση Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο» με 2 – 1 από την Δόξα Ψίνθου. Οι παίκτες του Νίκου Μαντικού είχαν στην επανάληψη τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού κλείνοντας τους αντιπάλους στα καρέ τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Είτε λόγω τύχης, είτε και λόγω της πολύ καλής παρουσίας του τερματοφύλακα Ματακάκη που είχε «κατεβάσει» τα ρολά του και ήταν αποφασισμένος να μην δεχθεί γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από την μια περιοχή στην άλλη.
Τα γκολ
Στο 6’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Καρίκη, ο Πιτσουρδάκης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του (0 – 1).
Στο 11’ ο Παφιάκης έκανε σέντρα και ο Πιτσουρδάκης διόρθωσε το προηγούμενο λάθος και με κεφαλιά έκανε το 1 – 1.
Στο 30’ όμως μετά από κόρνερ του Γ. Καρίκη, ο Χατζημιχαήλ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αντώνη Γεωργαλλή από τον Ορφανό στο 8’ όμως ο κ. Κυρίτσης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. «Βοηθοί» του ήταν οι κ. Πλακογιάννης και Λάμπρου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καστανάκης (39’ Μαθιός), Καρπαθάκης, Χατζημιχαήλ (70’ Λουκίσσας). Πιτσουρδάκης, Αργύρης Γεωργαλλής, Κρομμύδας, Παφιάκης,. Αθηναίος (90’ Κόκα), Αντώνης Γεωργαλλής, Σταυλάς, Στεργιόπουλος
ΔΟΞΑ: Ματακάκης, Γ. Σ. Καρίκης, Σταμούλης, Βιτσέντζος, Χρ. Πλύγκος, Θ. Γ. Τσούλλος. Γ. Καρίκης (75’ Φράγκος), Τσομπάνογλου (58’ Αλιάι), ΣΤάππας, Ορφανός (95’ Μπατέστας, Νικολός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments