Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μεγάλη συγκίνηση στο Δημοτικό Στάδιο (pics)

Μεγάλη συγκίνηση στο Δημοτικό Στάδιο (pics)

1
Dodekanisos

Ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό διεθνές φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Έπαιξε η Εθνική ομάδα ακρωτηριασμένων της χώρας μας απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Βελγίου επικρατώντας με 3 – 0. Ο ελάχιστος κόσμος που έδωσε το παρών στο Στάδιο ένιωσε μεγάλη συγκίνηση, βλέποντας για πρώτη φορά από κοντά τις συγκινητικές προσπάθειες αυτών τω παιδιών που με δύναμη ψυχής αγωνίστηκαν σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ανάμεσα τους και ο «δικό μας» Θανάσης Σύρμας ο οποίος αγωνίστηκε με την γαλανόλευκη. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Εθνική μας ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και επικράτησε δίκαια.
Το 1 – 0 πέτυχε ο Πανίδης. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2 – 0. Ο Μπαγκογιάννης έκανε το 3 – 0. Ο Μαρίγκος δυο φορές σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΕΛΛΑΣ: Υδραίος Αλέξανδρος, Τσικούρας Πέτρος, Λαζαρίδης Γιώργος, Τσίγκας Τάσος, Μπακογιάννης Βασίλης, Μαρίγκος Λάζαρος, Πανίδης Βασίλης (Έπαιξαν και οι Θεοδωρίδης Αλέξανδρος, Σύρμας Αθανάσιος, Τουμαράς Βασίλης και Γίδαρης Άρης. Προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είναι ο Απόσρτολος Μπαλτούμας. Ο τιμ μάνατζερ είναι ο Άρης Μαρόπουλος, ψυχολόγος ο Δημήτρης Πετρούνιας, ψυχοθεραπεύρια η Χριστίνα Σούρλα, φροντιστής ο Χρήστος Μωραίτης. Πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Καδάς
Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, απένειμε αναμνηστικά κύπελλα και στα δυο ομάδες.

-Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σήμερα, μπορούν να πάνε και αύριο στις 11 το πρωί όπου θα παίξει και πάλι η Εθνική μας απέναντι στο Βέλγιο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] αναφέρει το news12, η Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων της χώρας μας […]