Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη συγκίνηση στο Δημοτικό Στάδιο

Μεγάλη συγκίνηση στο Δημοτικό Στάδιο

0
rodos delaportas
Dodekanisos

Με ισοπαλία έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Ρόδος και Κλεάνθης Παραδεισίου. Το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τελείωσε χωρίς νικητή καθώς το τελικό 2 – 2 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων. Οι παίκτες της Ρόδου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας άσπρα μπλουζάκια με τη φωτογραφία του Φίλιππα Δελαπόρτα σαν ελάχιστος φόρος τιμής στο παλικάρι που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Επίσης, οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με δέκα ποδοσφαιριστές για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονικό. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και το θέαμα ήταν σαφώς καλύτερο. Οι γηπεδούχοι έγιναν πολύ πιο επιθετικοί μετά το 1 – 2 καταφέρνοντας να φθάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση λίγο πριν από το φινάλε.
Στο 25’ ο Βασιλαράκης με ωραίο σουτ έκανε το 1 – ο αλλά στο 51’ από σέντρα του Νικολού και πλασέ του Π. Σπάρταλη έγινε το 1 – 1. Στο 53’ ο Ατσίδης έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους και έφθασε στον Μεμοντσέλα ο οποίος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2). Στο 87’ ο Κουρέτας με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Βαγγέλης Στεφανάκης και Σταμάτης Γιακουμάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Νικάνδρου (60’ Καμπούρης), Στ. Καντιμοίρης, Γκάιδας, Ριζόπουλος (69’ Κουρέτας), Λερογιάννης, Βασιλαράκης (85’ Παπαστεφάνου), Καστρουνής, Γ. Καντιμοίρης, Καλημέρης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ζώης, Κρομμύδας, Νικολός (79’ Χατζησάββας), Καρίκης, Σιέχ, Παπαδημήτρης, Ισκάς, Π. Σπάρταλης (87’ Σορωνιάτης), Ατσίδης, Μεμοντσέλα (70’ Κεβάνι)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments