Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλη πρώτη νίκη για Φοίβο !

Μεγάλη πρώτη νίκη για Φοίβο !

0
Dodekanisos

Το πρώτο του τρίποντο πήρε για φέτος στην Γ’ Εθνική ο Φοίβος Κρεμαστής, επικρατώντας με 1-0 χάρις το γκολ του Αρφαρά πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον Φοίβο Κρεμαστής, που μόλις στο 2′ ο Αρφαράς χρίστηκε σκόρερ.Ένα τέρμα που βοήθησε στα μέγιστα τους Κρεμαστενούς που είχαν όλο τον χρόνο πλέον να διαχειριστούν όπως αυτοί πίστευαν καλύτερα το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη άφησε την Νίκη Τραγανού να παίξει με την μπάλα στα πόδια της, κλείνοντας όμως άριστα όλους τους χώρους, εμποδίζοντας την να έχει κάποια πολύ καλή φάση.
Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τους κυανοκίτρινους να έχουν την υπεροχή και τις όποιες φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όσο κυλούσε η ώρα, πάλι η Νίκη Τραγανού ήταν αυτή που πίεζε για την ισοφάριση, όμως η καλά δομημένη άμυνα του Φοίβου δεν άφησε πολλά περιθώρια. Αυτό που κυριάρχησε σίγουρα ήταν τα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές.

Το φιλμ του αγώνα:
ΓΚΟΛ! 2′ Ο Αρφαράς με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Φοίβου. Η ενέργεια ξεκίνησε από τον Χατζησάββα που έτρεξε από την άμυνα της ομάδας του και έφθασε στην πλευρά της Νίκης,άνοιξε δεξιά στον Πατσίλη και αυτός μοίρασε ασίστ.
Στο 7′ ο Ζάχαρης έπιασε ένα σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Μιχαλάκη.
Στο 42′ ο Ακασσού έπιασε ένα δυνατό σουτ, εκτός περιοχής, κόντραρε σε αμυνόμενους του Φοίβου και η μπάλα κόρνερ. Έγινε κεφαλιά του Κολοτούρου Ν. μετά από το κόρνερ όμως μπλόκαρε ο Μιχαλάκης.
Στο 47′ ο Κάρλος Σο χάνει απίστευτη ευκαιρία, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε πιεζομενος από τον Νικήτα, όμως η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μιχαλάκη.
Στο 49′ μεγάλη φάση για τον Φοίβο, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τερζίου πήδηξε πιο ψηλά από όλους, η μπάλα όμως μετά από την κεφαλιά του έφυγε πάνω από την εστία.
Στο 54′ ο Ταφάνι μη πιεζομενος σούταρε από μακριά αλλά ο πορτιέρο της Νίκης μπλόκαρε.
Στο 58′ ο Γκινής σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι συνθέσεις :
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ : Μιχαλάκης, Παπασταμάτης, Ταφάνι, Τερζίου, Παϊζάνος(46′ Γαργάλης), Νικήτας, Πατσίλης(83′ Καραγεωργίου), Μπάρδης, Γκινής, Αρφαράς(65′ Στελλάς), Χατζησάββας(70′ Τζελάι)
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Αντωνόπουλος, Κολοτούρος Κ.(66′ Παπαπέτρου), Κολοτούρος Χ., Λούζι, Γαργαρώνης, Ακασσού(57′ Γεωργιόπουλος), Λούτσι, Ζάχαρης(34′ Καλογερόπουλος), Κολοτούρος Δ., Σο, Κολοτούρος Ν.(71′ Παπαχριστόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments