Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μεγάλη «πρόκριση» για την ΑΕ Κατταβιάς! (pics)

Μεγάλη «πρόκριση» για την ΑΕ Κατταβιάς! (pics)

0
DSC00342
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς! Οι «κιτρινόμαυροι» με φόρα εμπνευσμένη από το σερί που έχει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, κέρδισε με 2 – 0 και τον ΑΕΡΑ σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και αυτό οπωσδήποτε δίνει μεγαλύτερη αξία στην πρόκριση τους.
Ο αγώνας είχε πολλά νεύρα και «σημαδεύτηκε» από τρεις κόκκινες κάρτες (δυο σε παίκτες του ΑΕΡΑ και μια για τους γηπεδούχους) με τους «κόκκινους» να «φωνάζουν» στον διαιτητή Λάζαρο Δουλγέρη και στον «βοηθό» Γιάννη Μπερδεμπέ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ). Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΕΡΑ είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά η ομάδα που μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα –κόντρα στη ροή του παιχνιδιού- ήταν η ΑΕ Κατταβιάς! Στην επανάληψη, ο ΑΕΡΑ προσπάθησε να «κυνηγήσει» την γρήγορη ισοφάριση για να μπει και πάλι στο παιχνίδι, όμως οι παίκτες του έδειξαν εκνευρισμένοι και χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Σε μια κόντρα επίθεση στο 90’, η ΑΕ Κατταβιάς πέτυχε και δεύτερη τέρμα και «καθάρισε» τον αγώνα.
Τα γκολ
Στο 41′ ο Κουλιμπαλί πήρε τη μπάλα στο ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής και με ένα σουτ την έστειλε στη γωνία για να κάνει το 1 – 0.
Στο 90′ και μετά από αντεπίθεση από τα αριστερά, ο Ντούπης πήρε τη μπάλα, προχώρησε ανενόχλητος, έφθασε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΕΡΑ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Οι τρεις κόκκινες
Με λιγότερους παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι και οι δυο ομάδες. Ο …χορός των αποβολών άνοιξε στο 71’ όταν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νικήτας Μαλλιάκας για διαμαρτυρία. Στο 87’ ήταν η σειρά του Αυγέρη των γηπεδούχων να φύγει από τον αγώνα (με δεύτερη κίτρινη και αυτός) για αντικανονικό μαρκάρισμα. Στις καθυστερήσεις, την απευθείας κόκκινη κάρτα είδε ο Κατσιδώνης λόγω του ότι αποκάλεσε τον «βοηθό» Γιάννη Μπερδεμπέ άσχετο».
Διαιτήτευσαν οι Λάζαρος Δουλγέρης (Μπερδεμπές, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Αυγέρης, Ανανιάδης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Κουλιμπαλί (86’ Στεφανάκης), Δράκος, Νασσόπουλος, Μήτρου (77’ Ντούπης)
ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γαργάλης, Συμεωνίδης, Κανελλόπουλος (60’ Κατσιδώνης), Φιλιππάκος (81’ Ροκάϊ), Γιαννακάκης, Τριχιάς, Στεφανάκης (50’ Νικολής), Πλύγκος

Στη κεντρική φωτογραφία, ο Αζίζ Κουλιμπαλί (Νο 8) σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0 και να ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης για την ομάδα του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/varius/kipello_agones/katavia_aera] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments