Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα

Μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στην Κάρπαθο, μεταξύ Ποσειδώνα Καρπάθου και Άρη Αρχαγγέλου, ο Ποσειδώνας αναδείχθηκε νικητής καθώς  κέρδισε με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Βιτώρη.

Ο Ποσειδώνας ήταν συνολικά καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι κιτρινόμαυροι, δεν εκμεταλλεύτηκαν σωστά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, με αποτέλεσμα  το  εύκολο γκολ από τον αντίπαλο τους που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο έδειξε αδύναμος να πετύχει γκολ, παρόλο που πολλές φορές είχε την κατοχή της μπάλας. Την ίδια εικόνα παρουσίασε και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τους γηπεδούχους. Η κόπωση ωστόσο, δεν άφησε τα περιθώρια για το πολυπόθητο γκολ.

Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, αν και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της χρόνιας.

Οι γηπεδούχο ι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης. Ήταν στο 87’, όταν ο Κοντονικολός σούταρε από κοντινή απόσταση, ο Καραγιάννης είπε αρχικά όχι, αλλά ο Βιτώρης ακολούθησε τη φάση και στην επαναφορά ,έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Άλλες φάσεις

Στο 12’ ο Κρεκούκιας έκανε πάσα σε Μάλλιο και ο Χατζημανώλης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 14’ ο Αξιώτης εκτέλεσε ένα εντυπωσιακό σούτ που πέρασε πάνω απ το οριζόντιο του Γαλάνη.

Στο 25’ ο Χατζηλιόντας σόυταρε από μέση απόσταση, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν την μπάλα.

Στο 38’ο Ζαρκαδούλας, εκτέλεσε με δύναμη πλάγιο άουτ, με τον Μπα’ι’ρακτάρη να μην καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Κούτσης, Αντωνάς). Παράπονα έχει ο Άρης Αρχαγγέλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες :

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Σπανός, Χατζημανώλης, Κούτολο, Κεσίδης, Φασουλόττος, Τσβέλης, Καουκάκης Χ. (72’ Φράγκος), Βασιλειώτης (80’ Βιτώρης), Λαδένογλου (88’ Καραναστάσης), Κοντονικολός, (85’ Καουκάκης)
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπού, Κρεκούκιας, Γκίκας, Ζαρκαδούλας, Αξιώτης, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος , Χατζηλιόντας, Χατζηπέτρος (89’ Σακελλάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments