Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Του πήρε τον αέρα!

Του πήρε τον αέρα!

12
klenathis ginaikes
Dodekanisos

Σχεδόν δυόμισι ώρες χρειάστηκε η γυναικεία ομάδα του Κλεάνθη για να πετύχει το 2-2 απέναντι στο Διαγόρα σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Κρεμαστής, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται και σε 5ο αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό της τέντας για το ποια από τις δύο θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος. Οι αρκετοί φίλοι του βόλεϊ που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό αγώνα που οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τις κυανέρυθρες να κάνουν το 0-1, τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν σε 1-1 να ξανά προηγούνται οι φιλοξενούμενες με 1-2 και να ξανά ισοφαρίζουν οι Παραδεισιώτισες σε 2-2 και τελικά να κάνουν το 3-2 με όπλο τους πολύ καλό μπλοκ και τις δυνατές επιθέσεις.
1ο ΣΕΤ
Οι παίκτριες του Διαγόρα πήραν τους πρώτους 7 πόντους από τους δέκα (3-7) χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν να κάνουν δυνατές επιθέσεις και με δύο άσους της Κατερίνας Χανιωτάκη κατάφεραν και έφθασαν στο +6 (9-15). Η διαφορά αυξήθηκε περισσότερο (+9) όταν οι παίκτριες του Κλεάνθη ξεκίνησαν να κάνουν αρκετά αμυντικά λάθη και οι κυανέρυθρες δεν τους χαρίστηκαν με το σκορ να φθάνει στο 13-22. Σε αυτό ρόλο έπαιξε επίσης και ότι οι γηπεδούχες δεν είχαν καλό μπλοκ σε αυτό το σημείο του αγώνα, που ήταν και το όπλο τους στην προηγούμενη αναμέτρηση αλλά και ότι οι παίκτριες του Μανώλη Χατζημανώλη έβρισκαν αρκετούς κενούς χώρους. Οι γηπεδούχες κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά αυτή και να κάνουν το 19-23 με τις φιλοξενούμενες να βγάζουν αρκετές φορές άουτ την μπάλα στις επιθέσεις τους. Η διαφορά μίκρυνε κι άλλο και τα κορίτσια του Νίκου Πότσου έφθασαν σε απόσταση αναπνοής (22-24) με τον άσο που πέτυχε η Αγορή Μαλουκου αλλά η ίδια παίκτρια με χαμένο σερβίς έδωσε τον πολυπόθητο πόντο στις φιλοξενούμενες με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1.
2ο ΣΕΤ
Τους πρώτους έξι πόντους του 2ου σετ μοιράστηκαν οι δύο ομάδες (3-3) αλλά γρήγορα οι γηπεδούχες βρέθηκαν στο +4 (9-5). Ούτε αυτό όμως κράτησε πολύ αφού οι κυανέρυθρες κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 11-11 με τους περισσότερους πόντους να τους έχει κερδίσει η Νεφέλη Δικαστοπούλου που ξεχώρισε από την ομάδα. Πόντο πόντο η συνέχεια του σετ με την διαφορά να μην ξεπερνάει τους του 2 και οι επιθέσεις να γίνονται όλο και πιο δυνατές με τον Κλεάνθη να είναι μπροστά στο σκορ. Αυτό όμως μέχρι το 18-17. Οι φιλοξενούμενες πήραν κεφάλι στο σκορ πρώτη φορά στο σετ ακόμα και με 3 πόντους (18-21). Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, αφού όπως και στο προηγούμενο ματς, ο Κλεάνθης στο τέλος έκανε την ανατροπή. Έτσι έγινε και τώρα. Έφτασε στο -1 (22-23) με απλό πέρασμα της μπάλα από την Κωνσταντίνας Αρβανίτη στην δεξία γωνία της περιοχής του Διαγόρα και με άσο της Κατερίνας Τζανουδάκη έγινε το 23-23. Όλα ήταν στη κόψη του ξηραφιού, αλλά οι παίκτριες του Διαγόρα στέλνοντας την μπάλα την μία φορά άουτ και τη δεύτερη στο φιλέ ιισοφαρίστηκαν σε 1-1 με το σετ να τελειώνει με 25-23.
3ο ΣΕΤ
Ξανά μπροστά στο σκορ οι φιλοξενούμενες έχοντας τους 6 από τους 10 πρώτους πόντους του τρίτου σετ (4-6). Η διαφορά αυτή των δύο πόντων έγινε 8 με τις γηπεδούχες να κάνουν πολλά επιθετικά λάθη και τις κυανέρυθρες να κάνουν σωστές επιθέσεις με αποτέλεσμα το σκορ να φθάσει στο 4-12. Αυτή τη φορά όμως το σερί το έκαναν τα κορίτσια του Κλεάνθη και έφθασαν στο 9-12 φτιάχνοντας το μπλοκ τους. Με δύο δυνατά καρφιά της Μαρίνας Τζανουδάκη αλλά και με έναν ακόμα άσο της αδελφής της Κατερίνας το σετ ήρθε στα ίσια (15-15). Οι φιλοξενούνες όμως κατάφεραν και πάλι να προηγηθούν (19-23) και ήταν θέμα χρόνου να γίνετι το 1-2. Έτσι και έγινε με τον άσο της Δήμητρας Αλαφάκη και το σκορ
4ο ΣΕΤ
Ο Κλεάνθης συνεχίζει το πάρα πολύ καλό μπλοκ που συνύθως όταν πετυχαίνει δύσκολα χάνει τον πόντο σε όποιο από τα δύο τερέν και να πάει η μπάλα. Καταφέρνει από την αρχή του σετ να πάρει διαφορά ασφαλείας φθάνοντας ακόμα και στο +10 (13-3) με την Κωνσταντίνα Αρβανίτη να έχει ξαχαστεί στο σερβίς. Ο Διαγόρας χρειάστηκε το δυνατό καρφί της Νεφέλης Δικαστοπούλου για να πάρει το σάιντ άουτ αλλά να μην καταφέρνει να πλησιάσει αρκετά τις γηπεδούχες με την διαφορά να μην είναι μικρότερη από 7 ποντους (20-13). Και επειδή όταν θες να πάρεις το εισιτήριο του τελικού τέτοια σετ δεν τα χάνεις, οι παίκτριες του Κλεάνθη το τελείωσαν εύκολα με 16-25.
5ο ΣΕΤ
Και ενώ περιμέναμε οι δύο ομάδες να μας χαρίσουν ένα συναρπαστικό τάι μπρέικ ο Κλεάνθης από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του και προιγήθηκε με 5-1. Χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες φάσεις οι φιλοξενούνες κατάφεραν και μείωσαν στον πόντο (5-4) αλλά αυτό ήταν και το καλύτερο που κατάφεραν να κάνουν. Με τέλειο μπλοκ, δυνατές επιθέσεις και με τους 6 άσους της Φανής Ζακίλα τα κορίτσια του Κλεάνθη έκαναν το 3-2 με 15-5 και έκλεισαν ραντεβού με τις κυανέρυθρες για το Σάββατο για την διεκδίκηση του εισιτηρίου του τελικού.
Τα σετ του αγώνα: 22 – 25 (30’), 25 – 23 (29’), 19 – 25 (27’), 25 – 17 (27’), 15 – 5 (15’)
Διαιτήτευσαν οι κ. Λαζαράκης, Χατζησταυρίδης και Πάττας
Α.Ε.Σ. Κλεάνθης: Τζανουδάκη Α., Ζακίλα Φ., Τζανουδάκη Μ., Μπουγιούρη Σ., Ακαι Γ., Μαλουκου Α., Τριάντου Ν., Αρβανίτη Κ., Τσιράκου Β., Γιωργάκη Α. Γ.Σ. Διαγόρας: Δραμή Α., Ανθούλη Χ., Καζακίδου Μ., Αλαφάκη Δ., Χριστοδούλου Χ., Παναγίδου Χ., Μυτσκίδου Ε., Δικαστοπούλου Ν., Φραγκιαδάκη Α., Gabrusena G. Χανιωτάκη Α.

Φώτης Αντωνάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

itan pou tha ixe eukoli niki o diagoras…

spaik6
spaik6
10 years ago

[quote name=”Komenos7″]itan pou tha ixe eukoli niki o diagoras…[/quote]
vlaka aroste kompleksike,trava aytoktona re den exeis logo yparkseis esy.prepei na eisai ena terma monaxiko atomo xoris kolitous,me elaxistous filous mono kai erimo kai sigoura exeis na pas me otidipote thyliko pano apo 2 xronia..oute gia lypisi den eisai sixama

Komenos7
Komenos7
10 years ago

[quote name=”spaik6″][quote name=”Komenos7″]itan pou tha ixe eukoli niki o diagoras…[/quote]
vlaka aroste kompleksike,trava aytoktona re den exeis logo yparkseis esy.prepei na eisai ena terma monaxiko atomo xoris kolitous,me elaxistous filous mono kai erimo kai sigoura exeis na pas me otidipote thyliko pano apo 2 xronia..oute gia lypisi den eisai sixama[/quote]

xaxaxaxxax
Esy eisai o “DIA-GO-RAS” pou mas ta eprize olokliri tin vdomada oti tha nikisete eukola ton Kleanthi kai thiktikes moule? xaxaxa

spaik6
spaik6
10 years ago

re zwon gia esena grafo vlaka akamati,ektos apo arostos psyxika exeis kai katarakti kai den mporeis na diavaseis ti grafo gavaka…rikse mia voutia apo filerimo na glitosei i kosmos apo esena,vromas pia re aplyte den einai o kouvas ton skoupidion gematos.

Komenos7
Komenos7
10 years ago

eeeeee?????

ipa egw oti grafeis gia allon??

Mallon esy exeis ton katarakti file mou kai oxi egw 🙂

spaik6
spaik6
10 years ago

[quote name=”Komenos7″]eeeeee?????

ipa egw oti grafeis gia allon??

Mallon esy exeis ton katarakti file mou kai oxi egw :)[/quote]
re vlaka 24ores edo mesa eisai axxaxax oti eimai o DIAGORAS egrapses kai sas ta prizo axaxaxaxaxax prepei na eisai poly mizeros kai kompleksikos re.pantos gia kolobos mou kaneis axxaaxax tsonta kai tiki taka eisai olo to vrady..oust re kathysterimene

Komenos7
Komenos7
10 years ago

Kai esy sxoliazeis 24 wres tin mera edw mesa kai apla se rwtisa an eisai o DIAGORAS giati fenete na thixtikes apo tin prwti mou topothetisi.

Stamata na grafeis, giati ektithese 🙂

DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Komenos7 είσαι ένα ανοργασμικό και επικίνδυνο άτομο για την κοινωνία. Αυτοκτώνα σήμερα καλύτερα, λερώνεις όλα τα θέματα με τις αρλούμπες σου άσχετο και ανίδεο άτομο.

Το Σάββατο σε προσκαλώ στην Τέντα, να έρθεις να γιορτάσεις μαζί μας την πρόκριση αν θέλεις, διαφορετικά μπορείς και να πενθύσεις μαζί με την ομάδα του Κλεάνθη.

Αλλά αν έρθεις, φρόντισε να έρθεις στα φανερά λαγουδάκι και όχι στα κρυφά. Άντε και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου άσχετε!

GATE 6
GATE 6
10 years ago

ta eipes ola DIA-GO-RAS(An kai to sosto einai…DI-A-GO-RAS 🙂 )

spaik6
spaik6
10 years ago

[quote name=”Komenos7″]Kai esy sxoliazeis 24 wres tin mera edw mesa kai apla se rwtisa an eisai o DIAGORAS giati fenete na thixtikes apo tin prwti mou topothetisi.

Stamata na grafeis, giati ektithese :)[/quote]
esy prepei na eisai diastavrosi mpampouinou me myrmigofago den eksigeite allios tosi vlakeia.iq radikiou

Komenos7
Komenos7
10 years ago

[quote name=”DIA-GO-RAS”]Komenos7 είσαι ένα ανοργασμικό και επικίνδυνο άτομο για την κοινωνία. Αυτοκτώνα σήμερα καλύτερα, λερώνεις όλα τα θέματα με τις αρλούμπες σου άσχετο και ανίδεο άτομο.

Το Σάββατο σε προσκαλώ στην Τέντα, να έρθεις να γιορτάσεις μαζί μας την πρόκριση αν θέλεις, διαφορετικά μπορείς και να πενθύσεις μαζί με την ομάδα του Κλεάνθη.

Αλλά αν έρθεις, φρόντισε να έρθεις στα φανερά λαγουδάκι και όχι στα κρυφά. Άντε και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου άσχετε![/quote]

Prwta mou les na autoktonisw kai meta me proskaleis na erthw na panigirisw mazi sas… Malista…

Isws sas kanw tin timi na parevrethw sto telos tou agwna, mias kai stis 4 tha eimai sto venetokleio gia na parakolouthisw to diamanti tou nisiou mas, ton KOLOSSO! Opote an to paixnidi to kanete derby pali, tha sas prolavw 🙂

sms6
sms6
10 years ago

[quote name=”Komenos7″][quote name=”DIA-GO-RAS”]Komenos7 είσαι ένα ανοργασμικό και επικίνδυνο άτομο για την κοινωνία. Αυτοκτώνα σήμερα καλύτερα, λερώνεις όλα τα θέματα με τις αρλούμπες σου άσχετο και ανίδεο άτομο.

Το Σάββατο σε προσκαλώ στην Τέντα, να έρθεις να γιορτάσεις μαζί μας την πρόκριση αν θέλεις, διαφορετικά μπορείς και να πενθύσεις μαζί με την ομάδα του Κλεάνθη.

Αλλά αν έρθεις, φρόντισε να έρθεις στα φανερά λαγουδάκι και όχι στα κρυφά. Άντε και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου άσχετε![/quote]

Prwta mou les na autoktonisw kai meta me proskaleis na erthw na panigirisw mazi sas… Malista…

Isws sas kanw tin timi na parevrethw sto telos tou agwna, mias kai stis 4 tha eimai sto venetokleio gia na parakolouthisw to diamanti tou nisiou mas, ton KOLOSSO! Opote an to paixnidi to kanete derby pali, tha sas prolavw :)[/quote]
krata ena roz triantafylo pou sou aresei sto venetokleio na se gnoriso kare.