Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη της Ομόνοιας

Μεγάλη νίκη της Ομόνοιας

0
omonoia
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με σκορ 3 – 0 σε βάρος της ΑΕ Κατταβιάς σημείωσε στο Γεννάδι η τοπική Ομόνοια. Πάντως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αφού στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και περισσότερα από ένα τέρματα.
Στο 22’ ο Κυριακάκης ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον Χατζηκώστα με τον διαιτητή Παπαγιαννίδη να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Κυριακάκης που όμως αστόχησε κρατώντας στο ματς την Ομόνοια. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 54ο λεπτό με το πλασέ του Στογιανόφκσι. Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ η Κατταβιά πίεζε για την ισοφάριση, ο Καμάς με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 «έγραψε» ο Σ.Ι. Πιζήμολας στο 89’ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, ξεκινώντας από το κέντρο του γηπέδου.
Ομόνοια Γενναδίου: Νικήτας, Κ. Χατζηκώστας, Α. Πιζήμολας (55’ Κ.Γ. Πιζήμολας), Σ.Σ. Πιζήμολας, Σκ. Μπαιράμης, Στογιανόφσκι, Σάνι, Στ. Μπαιράμης, Κουνουπιώτης (62’ Μπέσας), Καρασάββας, Καμάς (75’ Σ.Ι. Πιζήμολας)
ΑΕ Κατταβιάς: Μάλτας, Παπανικολάου, Κυπριώτης, Φουντής, Μπουμπουλάκης (75’ Ατσαλάκης), Νασόπουλος, Κυριακάκης (55’ Ιντρίσα), Στεφανάκης, Σιλίκας (65’ Ανανιάδης), Κουμπιάδης, Μακριάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments