Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη στην Κάλυμνο!

Μεγάλη νίκη στην Κάλυμνο!

0
ethnikos oloi
Dodekanisos

Την ήττα γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries o Καλυμνιακός ο οποίος παρόλο που πίεσε κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο για την ισοφάριση δεν τα κατάφερε τελικά και ο Αστέρας Μασσάρων πέτυχε έτσι μια μεγάλη νίκη με 1-2 με τους Μουσακίνια στο 3ο λεπτό με πέναλτι και τον Μίρτσεβ στο 34’ να σκοράρουν για τους φιλοξενούμενος ενώ ο Κατσαρής με πέναλτι μείωσε το σκορ για την ομάδα του κ. Βεζυρόπουλου στο 55ο λεπτό.

Εικόνα
Με το καλημέρα στο ματς ο Αστέρας Μασσάρων κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Μίρτσεβ μπήκε στην περιοχή οι αμυντικοί του Καλυμνιακού τον ανέτρεψαν με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουσακίνιας για το 0-1.

Από εκείνο το σημείο ο Καλυμνιακός προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να πατήσει την αντίπαλη περιοχή ωστόσο σε κομβικό σημείου, λίγο πριν πάμε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο πολύ καλός Μίρτσεβ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Κατάφεραν να μειώσουν στο 55ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσαρή και στην συνέχεια πίεσαν αρκετά για να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Αστέρα να κλείνει καλά τους διαδρόμους στην άμυνα και να ψάχνει στην αντεπίθεση το τρίτο γκολ που θα «κλείδωνε» το διπλό.

Το γκολ μπορεί να μην ήρθε αλλά απ’ την στιγμή που ο Καλυμνιακός ήταν άστοχος στην τελική του προσπάθεια και οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστή αμυντική λειτουργία το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κορυφαίοι
Καλύτερος του ματς ο δραστήριος Μίρτσεβ με άξιο συμπαραστάτη τον Μουσακίνια. Απ’ τον Καλυμνιακό ξεχώρισαν οι Κλάψης, Κάννης και Χουρδάς.

Διαιτησία
Καλή η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Πατσιαούρα και Μαυρουδή.

Οι συνθέσεις
Καλυμνιακός: Ζερβός, Χατζηδάκης , Καμπούρης, Κανέλης, Φράγκος (60’ Χατζηδάκης Γ.), Κλάψης, Ηλιάδης (75’ Ζεμπιλάς), Χουρδάς (65’ Τρικοίλης Γ.), Κοκκινίδης, Κατσαρής, Κάννης

Αστέρας Μασσάρων : Δημητρίου, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιλασίν Χ, Κιλασίν Ε., Λαγοπάτης (60’ λ.τ Κυριακάκης), Μπαϊρακτάρης, Σκυλλαράκης Σ. (50’ Σκυλλαράκης Χ.), Μουσακίνιας (88’ Μπόσινας), Μίρτσεβ, Λαουδίκος

www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments