Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλη νίκη Διακοφώτη και Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου!

Μεγάλη νίκη Διακοφώτη και Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου!

0
Dodekanisos

Μια μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Διακοφώτη και κατ΄επέκταση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν η τοποθέτηση των ροδίτικων ομάδων στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μαζί με την Ανατολική Αττική και την Πελοπόννησο.

Το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣΔ, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις αντιδράσεις και να περάσει τον καλύτερο σχεδιασμό για τις ομάδες μας, ασφαλώς και είναι μια τεράστια επιτυχία που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Είναι γνωστό ότι σε αρκετές των περιπτώσεων στο παρελθόν, οι Δωδεκανησιακές ομάδες ήταν …του κλότσου και του μπάτσου και πάντα έμειναν στην απ’ έξω από τα κέντρα αποφάσεων, ιδιαίτερα σε θέματα καταρτισμού ομίλων. Η Δωδεκάνησος λόγω και της ιδιομορφίας του νησιωτικού συμπλέγματος ήταν πάντοτε η αδικημένη της υπόθεσης.

Πλέον, είναι φανερό, πως τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε σε πολλά και διάφορα θέματα. Ο συγκεκριμένος όμιλος, πέρα από το ότι είναι πιο …οικονομικός, είναι βατός και από αγωνιστικής άποψης καθώς σε καμία περίπτωση οι αντίπαλοι μας δεν μπορούν να αποτελέσουν το μεγάλο φόβητρο.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments