Αρχική Αθλητικά νέα Μεγάλη νίκη… «ανάσα» για τον Ιωνικό – Βυθίζεται ο Ατρόμητος

Μεγάλη νίκη… «ανάσα» για τον Ιωνικό – Βυθίζεται ο Ατρόμητος

0
Dodekanisos

Νίκη «χρυσάφι» στην προσπάθειά του να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εξασφάλισε ο Ιωνικός, που νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στη Νεάπολη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.

Πρώτο «τρίποντο» μετά από περίπου δύο μήνες και αρνητικό σερί πέντε ηττών για τον σύλλογο από την Νίκαια. Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τους Κάνιας και Λένις, φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος μολονότι μείωσε με τον Σάλομον δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα. Παρά την έλευση του νέου προπονητή (Chris Coleman) παραμένει «κολλημένος» στην 13η θέση (που οδηγεί στο μπαράζ).

Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Καμπράλ (86’ Πογκοσιάν), Άοσμαν (76’ Κιάκος), Λένις (88’ Βαφέας), Μάντζης (76’ Μάναλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Στρουγγής (46’ Χατζηισαΐας), Καστεγιάνο, Ντένιτς (46’ Ναμπί), Χαρίσης (85’ Έρλινγκμαρκ), Σάλομον, Ροταρίου (75’ Νταβιώτης), Μπεντινέλι (89’ Μ. Τζαβίδας), Κουλούρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments