Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλη μετεγγραφή, πάει για πολύ ψηλά!

Μεγάλη μετεγγραφή, πάει για πολύ ψηλά!

0
Dodekanisos

Μια πολύ μεγάλη μετεγγραφή που αναμφίβολα προκαλεί έκπληξη και φανερώνει τις υψηλές προσδοκίες της για τη νέα χρονιά έκανε η Ρόδος. Οι “πρασινοι” απέκτησαν τον Αντώνη Γιονδη που μεχρι και προσφατα επαιζε στην Καλαματα και παλιοτερα εχει περασει και απο τον Διαγορα. Ειναι ουσιαστικα το …δωρο του προεδρου του συλλογου Αντωνη Μαρτινη στον κοσμο της Ροδου. Φετος εχει βαλθει να …σπασει τα κοντερ δημιουργωντας ενα πολυ ποιοτικο ροστερ. Αναλυτικα, η ανακοινωση αναφερει:

“Η μεγάλη ανατροπή και η μεγάλη προσθήκη για να κλείσει το ρόστερ με τον πλέον δυναμικό τρόπο έγινε.
Με χαρά η διοίκηση της ομάδας μας παρουσιάζει στους φίλους της και ειδικά στην Κακιά Σκάλα ένα δώρο για πολλά γκολ! Το όνομα αυτού, Αντώνης Γιόνδης!
Από σήμερα λοιπόν, ποδοσφαιριστής της Ρόδου είναι ο Αντώνης Γιόνδης.
Ο 28χρονος (06/02/1989), θηριώδης, επιθετικός, με καταγωγή από την Έδεσσα, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και τη νέα σεζόν θα αποτελέσει ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα που μπορεί να χρησιμοποεί ο Νίκος Κουρμπανάς.
Εχει περάσει από τον Διαγόρα και την Καλαμάτα ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Πανθηραϊκό, Δόξα Δράμας, Εορδαϊκό, ΑΕ Κηφισιάς, Φωστήρα, ΑΕΛ Καλλονής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Άγιο Δημήτριο, Ιωνικό και Εδεσσαϊκό.
Η διοίκηση, καλωσορίζει στη Ρόδο τον Αντώνη, με την ευχή, κάθε γκολ του, να μας πηγαίνει γρηγορότερα στις πιο πάνω κατηγορίες…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments