Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μεγάλη επιτυχία είχε στη Ρόδο η διοργάνωση της Novo Nordisk

Μεγάλη επιτυχία είχε στη Ρόδο η διοργάνωση της Novo Nordisk

0
Dodekanisos

Μεγάλη επιτυχία είχε η διοργάνωση της γιορτής της μοναδικής παγκοσμίως επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας Novo Nordisk, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από ποδηλάτες με διαβήτη τύπου 1, στο νησί της Ρόδου.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των διοργανωτών και του διευθυντή των επαγγελματικών διεθνών αγώνων της Ρόδου Γιώργου Λεβεντάκη, η επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας σε συνεννόηση με τον χορηγό της, την μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία υγείας, η οποία παράγει, εκτός των άλλων, ινσουλίνη για ανθρώπους οι οποίοι έχουν σακχαρώδη διαβήτη. Η επίδραση των διεθνών αγώνων, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο νησί προσφέροντας, εκτός των άλλων, πάνω από 3000 διανυκτερεύσεις, στην επαγγελματική ποδηλασία, σιγά αλλά σταθερά αποσπά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και των οικογένειών τους για την επίσκεψή τους στη Ρόδο.

Με την ευκαιρία των εορτασμών των 100 χρόνων από την ανακάλυψη της ινσουλίνης, η εταιρεία είχε να διαλέξει μεταξύ τριών προορισμών (Ισπανία-Μαγιόρκα, Ιταλία-Σικελία, Ελλάδα Ρόδο ή Χανιά), το σημείο που θα πραγματοποιήσει τον εορτασμό που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων, επίσκεψη κορυφαίων στελεχών της εταιρείας, όλης της ομάδας και του προσωπικού για σεμινάρια, επίσημες παρουσιάσεις, φωτογραφήσεις, βίντεο και προπονήσεις και επέλεξε τελικά τη Ρόδο.

Έτσι μεταξύ 20-30 Οκτώβρη, για 10 ημέρες, 50 άτομα θα επισκεφτούν το νησί της Ρόδου, προσφέροντας μιας πρώτης τάξης διαφήμιση της.
Η παγκόσμια εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης Novo Nordisk ανακοίνωσε μια ιστορική επέκταση της συνεργασίας της με την Team Novo Nordisk, επεκτείνοντας τη δέσμευσή της στην πρώτη επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας για διαβήτη για τρία ακόμη χρόνια. Η νέα επέκταση θα διαρκέσει έως το 2023.

Η ομάδα Novo Nordisk αποτελείται από 16 επαγγελματίες αθλητές από 12 χώρες, μια ομάδα ανάπτυξης και έναν κατάλογο με περισσότερους από 70 νεαρούς αθλητές από 25 χώρες και σχεδόν δώδεκα πρεσβευτές που ζουν με διαβήτη τύπου 1.
«Έχουμε πραγματικά τον πιο υποστηρικτικό και αφοσιωμένο χορηγό σε αγώνες ποδηλάτων. Μέσω της συνεργασίας μας, έχουμε εργαστεί σκληρά για να προσφέρουμε αξία και αντίκτυπο στον κόσμο τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όπως γνωρίζει ο κόσμος, φέτος έχει δει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις τα τελευταία χρόνια, οπότε αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που δεσμεύτηκαν για μια απίστευτη τριετή παράταση », δήλωσε ο Phil Southerland, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Novo Nordisk. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με την υποστήριξή τους και αιώνια ευγνώμων που μαζί θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε τον διαβήτη για τα επόμενα χρόνια!»
Αγωνιζόμενος ως μέρος της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) ProSeries, η ομάδα στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για τον διαβήτη με τους αφοσιωμένους οπαδούς ποδηλασίας παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα φέρνει ένα νέο κοινό στην ποδηλασία μέσω της εκτεταμένης κοινότητας διαβήτη. Σήμερα αγωνίζεται στην όγδοη σεζόν του, το νέο συμβόλαιο θα εξασφαλίσει ότι η Team Novo Nordisk θα συνεχίσει να διαδραματιζει ρόλο στα ποδηλατικά δρώμενα για τουλάχιστον 11 χρόνια, επεκτείνοντας τη θέση της ως τη μεγαλύτερη, αμερικάνικη επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας.
«Χάρη στη διαρκή δέσμευση της Novo Nordisk, καταφέραμε να αναπτύξουμε αυτήν την ομάδα σε ένα έργο παγκόσμιας κλάσης που ανταγωνίζεται τα καλύτερα στον κόσμο. Με ένα τριετές νέο πλάνο, μπορούμε πραγματικά να επικεντρωθούμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ανάπτυξη των αθλητών μας και στον αντίκτυπο που έχουν στην παγκόσμια οικογένεια διαβήτη», δήλωσε ο Phil Southerland. «Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία Changing Diabetes® της Novo Nordisk. Κάθε μέρα, παρέχουμε στην κοινότητα του διαβήτη ήρωες και δείχνουμε στα 463 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από διαβήτη τι μπορεί να είναι δυνατό».
Είμαστε περήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την ομάδα Novo Nordisk μέχρι το τέλος του 2023. Η ομάδα Novo Nordisk είναι ένα πρότυπο για πολλά παιδιά και ενήλικες που ζουν με διαβήτη και δείχνει στον κόσμο πόσο συνεχής καινοτομία επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη να ζήσουν όνειρα. Με αυτό, η συνεργασία μας θα περιλαμβάνει τόσο τον 100χρονο εορτασμό της ανακάλυψης ινσουλίνης όσο και την 100ετή επέτειο της Novo Nordisk ως εταιρείας », δήλωσε η Camilla Sylvest, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, Εμπορική Στρατηγική & Εταιρικές Υποθέσεις της Novo Nordisk.
Σχετικά με την ομάδα Novo Nordisk
Η ομάδα Novo Nordisk είναι μια παγκόσμια αθλητική ομάδα ποδηλατών για όλους τους τύπους διαβήτη. Το 2012, ο Phil Southerland, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, και η παγκόσμια εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης Novo Nordisk, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν το Team Novo Nordisk, βασισμένο σε ένα κοινό όραμα για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν και να ενδυναμώσουν άτομα σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από διαβήτη. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.teamnovonordisk.com.
Σχετικά με το Novo Nordisk
Η Novo Nordisk είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία υγείας, ιδρύθηκε το 1923 και εδρεύει στη Δανία. Σκοπός της είναι να οδηγήσει στην αλλαγή και καταπολέμηση του διαβήτη και άλλων σοβαρών χρόνιων παθήσεων όπως η παχυσαρκία οι μορφές προβλημάτων σχετικά με το αίμα και οι ενδοκρινικές διαταραχές. Πρωτοπορώντας σε επιστημονικές ανακαλύψεις, επεκτείνεται σε διάφορα σκευάσματα φαρμάκων για την πρόληψη και τελικά τη θεραπεία ασθενειών. Η Novo Nordisk απασχολεί περίπου 43.500 άτομα σε 80 χώρες και εμπορεύεται τα προϊόντα της σε περίπου 170 χώρες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments