Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μεγάλη διάκριση για τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή

Μεγάλη διάκριση για τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή

0
Dodekanisos

Ερευνητική Υποτροφία από την ISHRS: Η AdvancedHairClinics πρωτοπόρος στην έρευνα για την αντιμετώπισης της τριχόπτωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μια ακόμα αναγνώριση, σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, για το επιστημονικό αλλά και ερευνητικό έργο της AdvancedHairClinics και του πλαστικού χειρουργού και Επιστημονικού Διευθυντή της κλινικής, Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, αποτελεί η χορήγηση ερευνητικής υποτροφίας από τη Διεθνή Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού(ISHRS) για την ολοκλήρωση επιστημονικής έρευνας με αντικείμενο την επίδραση των γονιδίων στην αποτελεσματικότητα της μινοξιδίλης στη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Η έρευνα αυτή καλείται να απαντήσει στο ερώτημα κατά πόσο τα γονίδια επηρεάζουν την επίδραση της, θεραπευτικής για την τριχόπτωση ουσίας, μινοξιδίλης στην αποκατάσταση της τριχόπτωσης. Οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα θα δώσουν λύση σε πολλές περιπτώσεις ασθενών με τριχόπτωση, ενώ με ειδικά τεστ θα είναι σε θέση γιατρός και ασθενής να γνωρίζουν την κατάλληλη θεραπεία για το πρόβλημα τους.

Η απονομή της Υποτροφίας θα λάβει μέρος στην Πράγα, κατά τη διάρκεια του 25ου συνεδρίου της ISHRS και αποτελεί μεγάλη τιμή για το επιστημονικό προσωπικό και τεράστια αναγνώριση για το επιστημονικό έργο της AdvancedHairClinics.

ΗAdvancedHairClinicsβρίσκεταιπλέον και στη Ρόδο για να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα τριχόπτωσης και αραίωσης μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στο CairoPalace, εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς μηχανήματα, με ένα άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό.

Advanced Hair Clinics

  • Αθήνα: 210 6980451
  • Κηφισιά: 210 6232220
  • Θεσσαλονίκη: 2310 224240
  • Πάτρα: 2610 226562
  • Ρόδος: 2241032700
  • Λεμεσός: 00357 25251040
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments