Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μεγάλη διάκριση για Παπασταματάκη!

Μεγάλη διάκριση για Παπασταματάκη!

0
papastamatakis vathro2
Dodekanisos

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ο πολλά υποσχόμενος Κυριάκος Παπασταματάκης πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση του σε αγώνα ποδηλασίας δρόμου, στο  5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο- Θεσσαλονίκης 24 & 25/9/16,  με την συμμετοχή 90 και πλέον αθλητών κατηγορία Ανδρών- Elite και Εφήβων, που προέρχονταν από σωματεία όλης της χώρας και πλαισιώνονταν από αθλητές ποδηλάτες των Βαλκανικών χωρών, τρέχοντας με την μικτή ομάδα ΘΗΣΕΑΣ-World of Bike.  Συγκεκριμένα στις 24 -09-2016 στον αγώνα αντοχής 141 χιλ. που εξελίχθηκε στην διαδρομή : Σταυρός-Ρεντίνα-Μ. Βόλβη-Νυμφόπετρα-Ευαγγελισμός-Ανάληψη-Κολχικό-Αυγή-Σοχός-Ασκός-Ανοιξιά-Φιλαδέλφειο-Βαμβακιά-Ρεντίνα-Σταυρός. Ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα με συνεχή ξεκολλήματα και αντίστοιχες καταδιώξεις η νίκη κρίθηκε στο τελικό sprint, o Παπασταματάκης Κυριάκος κατετάγη τέταρτος, χάνοντας το βάθρο για ελάχιστα χιλιοστά.

Την Κυριακή το πρωί στην περιοχή του Λευκού Πύργου, οι αθλητές έδωσαν ομηρικές μάχες για την επικράτηση. Ύστερα από αλλεπάλληλα ξεκολλήματα και άλλες τόσες ακυρώσεις τους, το group οδηγήθηκε σε μαζικό sprint όπου για δεύτερη μέρα ο Ρουμάνος Πρωταθλητής της Steaua Marius Petrache κατάφερε και πήρε την νίκη, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και καλύπτοντας τα 45 χιλ.(10στρ.Χ4,5χιλ) σε χρόνο 49΄.09΄΄.Με λίγα χιλιοστά διαφορά το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Goran Antonijevic της BORAC ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο εκπληκτικός Κυριάκος Παπασταματάκης.
Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ροδήλιος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές, Βέλος Cycling Team και ιδιαίτερα την κυρία Κάτια Δάκου πρόεδρο του ιστορικού σωματίου, για την άψογη διοργάνωση του αγώνα, τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και την ομάδα ΘΗΣΕΑΣ-World of Bike που έδωσαν την δυνατότητα στον αθλητή μας να αγωνιστή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments