Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλη ανατροπή στο 97!

Μεγάλη ανατροπή στο 97!

0
nireas
Dodekanisos

Ένα παιχνίδι με μεγάλη αγωνία μέχρι τέλους και ολική ανατροπή από πλευράς γηπεδούχων ήταν αυτό ανάμεσα στον Ακουσίλαο και το Νηρέα που έληξε 2-1 υπέρ των «πρασίνων». Ο Νηρέας μπορεί να αισθάνεται πικραμένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως ευθύνεται ο ίδιος καθώς πέταξε στα «σκουπίδια» τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όταν και θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα ασφαλείας.
Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ με τοβν Ακουσίλαο να αισθάνεται τυχερός για αυτό, ενώ στο 68’ της επανάληψης ο Παπαγεωργίου έδωσε το προβάδισμα στο Νηρέα (0-1). Μάλιστα οι Κρεμαστενοί έχασαν και άλλες φάσεις για ένα ακόμη γκολ που όμως δεν ήρθε ποτέ. Στα τελευταία λεπτά οι Φανενοί πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 83’ με κεφαλιά του Κουτσουμπάρη (1-1). Στο 93’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυνομένου, ενώ στο 97’ ο Σάββενας με πλασέ μετά από σύγχυση έδωσε την μεγάλη νίκη στον Ακουσίλαο. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Παπακωνσταντίνου, Μάχλης και Αλεξίου.

Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Ευθυμίου (46’ Καραμολέγκος) , Γιορδαμνής (46’ Παπακωνσταντίνου), Σάββενας, Κώστας (46’ Ζότα), Παστός, Θυριάκης, Καβουκλής, Κουτσουμπάρης, Χουσενάι, Τόμσον
Νηρέας: Αξιώτης, Ζούρδης, Καρίνος, Χριστοδούλου, Κιλασίν, Μοσκιού, Παπανικολάου (60’ Καβάζης), Κοκάρης, Ραφτόπουλος, Γουλίτσας (55’ Παπαγεωργίου Κ.), Σινάνι (65’ Βογιατζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments